Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-07-2007, 01:10 PM   #11
bojanmil
Member

Default Re: Vlado Georgiev - Singl.Novi album??

Pozdrav!
Ni ja nisam čuo kompletnu stvar, pa ne mogu dati op?irnije komentare, ali s' obzirom da znamo kako to Vlado radi, ne treba brinuti o kvalitetu iste.
E sada, ?to se tiče gospela, a i muzike uop?te. Nema tu vi?e ?ta da se izmi?lja, tako da su sve te priče totalno out. Postoje (na?alost) ljudi koji ni od gotovih fraza (loop-ova) ne umeju da naprave dobru stvar, a s' obzirom da Vlado svaki ton odsvira, onda nije za zameriti ako i podseća na nekog. Jednostavno, toliko pesama postoji da je skoro nemoguće napraviti ne?to ?to ne podseća na ne?to. Ali Vladov zvuk je vi?e nego upečatljiv. To dokazuje i činjenica da na na?im prostorima ima jo? puno "Vlada Goergieva u poku?aju", ali samo u poku?aju. Vlado is one and only! Jedino da se Vlado prebaci u neke druge vode, mo?da neki jazz u stilu Chick Korea-e, pa da ne podseća ni na ?ta, ali onda Vlado ne bi bio Vlado i voleli bi ga samo muzičari. A pouzdano znam da je Vlado muzičar takvog kalibra da bi mu i jazz i?ao jako dobro! Ko zna - zna!
Old 01-07-2007, 01:14 PM   #12
Mitjovan
Member

Mitjovan's Avatar

Ma naravno, ja rekoh da se oseca BLAGI Gibonni sindrom, a cinjenica je da stvar podseca na Gibonnijevu "Oprosti"...

Mada kad bi imali vishe takvih pesama a manje Ceca i ostalih gde bi nam bio kraj...
Mitjovan is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2007, 01:18 PM   #13
Bota
Member

Bota's Avatar

Gibo 1/1
Bota is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2007, 01:33 PM   #14
sgracanin
Banned

Koliko ima ovde sitnih duša, to je katastrofa. Da li vam podiže vaš lični pedigre ili nešto drugo, kada se pravite pametni i uočavate nepostojeće paralele?

Eto čoveka koji se trudi da napravi nešto i nije mu žao ni vremena, ni truda a ni para da napravi nešto lepo, i već se sjatili debili da ga pljuju.

Postavite vaša turbo folk onanisanja ako se usuđujete, pa da se njima smejemo. Ostavite možda jedinog pravog Pop pevača u Srbiji na miru, jer ako niste u stanju da mu parirate kvalitetom, onda se bar sakrijte u mišiju rupu, a nemojte da okrećete spotlight na vas, kada tu nema ništa.

Gibonni my ass...
sgracanin is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2007, 01:58 PM   #15
Mitjovan
Member

Mitjovan's Avatar

Niko ne napada Vlada, on je jedan od retkih ovde koji stvarno radi kvalitetno, to mu niko ne osporava i maximalno ga postujem...

Tvoj stav da ako nemam 10 platinastih hitova ne smem da iznesem svoje misljenje je apsolutno smeshan, a nazivati debilom nekoga ko ne misli isto kao ti znaci biti sitna dusha... I nije mi jasno kako ja okrecem "spotlight" na sebe ako kazem da me VladOva pesma podseca na Gibonnija? Niko ga ne pljuje samo kazemo sta mislimo, a krajnje stupidni i "idolopoklonicki" način posmatranja muzike i muzicara mi nikad nije bio jača strana... Može neko da bude i Sting i Klepton ako mislim nešto o njegovom radu (pozitivno ili negativno) reći ću i neću odstupati od svog mišljenja. Uostalom Vlada nema potrebe niko da brani, ja sam samo jedan slušalac, a čovek radi svoj posao (i to vrlo dobro) tako da mu je moje mišljenje potpuno beznačajno...

A pesma je zaraza slusham je 10ti put od jutros!
Mitjovan is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2007, 03:06 PM   #16
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

da podseca.. podseca svakog ko je cuo

da rade dobro.. rade dobro i sviraju dobro obe.. a to je valjda bitno

i ne znam dal dolazi to sa godinama, al mnogo mi se vise svidja zvuk u tom gospelu.. sirovo i vozi, bez mnogo sminke
kVu is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2007, 12:17 AM   #17
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Mene skoro iskljucivo od cele price zanima samo zvuk, zbog toga sto dolazi iz naseg najbolje opremljenog studija, a za razliku od ostalih 'projekata' koji odatle izlaze, ovaj je neopterecen gledanjem na sat i potpomognut sviracima svetskog kalibra

Preslusao sam neke MP3 (kupicu disk, sigurno, kad se pojavi ), i ne znam sta da kazem. Da li je do mp3ja ili sta, ali meni se postavka mixa, pre svega prosotra ne svidja, a ni vokal u onoj 'gospel' pesmi, boja mi toliko....... Sve je u ogromnim i prenaglasenim reverbima.........

Kad cujem u nekom normalnom formatu , bicu precizniji
Old 02-07-2007, 12:27 AM   #18
Tribal_kg
Senior Member

Tribal_kg's Avatar

Obe pesme su eeeeextra.Nema potrebe zalaziti u detalje.Vlado,svaka cast!
Tribal_kg is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2007, 12:30 AM   #19
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tribal_kg View Post
Obe pesme su eeeeextra.Nema potrebe zalaziti u detalje.Vlado,svaka cast!
Izvini
Old 02-07-2007, 12:49 AM   #20
idekius
Mason

idekius's Avatar

Ko na ovaj forum uploaduje svoju pesmu, taj je sishao sa uma, ili zeli da bude karan
Ljudi... nemam nista protiv, ja te pesme nisam ni cuo ( 'bem ti pirate i oni se olenjili ) , ali zasto sve i obavezno mora da se pljucka?

O.K. je imati misljenje, ali treba biti i odmeren sa kritikama i ne kritikovati stvari koje su stvar ukusa i izbora... verovatno dzaba pricam, ali recimo u temi "promocija radova", ili kako vec, gde se ja vrlo namerno ne izjasnjavam niti ista uploadujem, mogu da se pocitaju takve budalastine, da je to pre neka nova verzija "crtanog humora", nego ozbiljna i konstruktivna kritika...
Mogli bi da promenimo naziv te teme u recimo "Brisanje dupeta tudjim radom", ili tako nesto...

Pre nego sto neko pomisli i da sebi za pravo da nekome izigrava sudiju, trebao bi da podje od sebe... svako sve zna... stvarno tuzno...

Da se ogradim samo... Off... ovo sto sam napisao nema veze sa tobom. Malo mi smeta generalni pristup koji mi malo lichi na "Niko i nista ne zna - ja sam Bogom dani genije", pa sam eto ovde nasao mesta da iznesem svoje vidjenje toga...

Cim covek uploaduje pesmu, ma vec kad je upload na 70%, ekipa navlaci prezervative i vrsi pripreme

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules