|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Gibo 1/1
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
|
Koliko ima ovde sitnih duša, to je katastrofa. Da li vam podiže vaš lični pedigre ili nešto drugo, kada se pravite pametni i uočavate nepostojeće paralele?
Eto čoveka koji se trudi da napravi nešto i nije mu žao ni vremena, ni truda a ni para da napravi nešto lepo, i već se sjatili debili da ga pljuju. Postavite vaša turbo folk onanisanja ako se usuđujete, pa da se njima smejemo. Ostavite možda jedinog pravog Pop pevača u Srbiji na miru, jer ako niste u stanju da mu parirate kvalitetom, onda se bar sakrijte u mišiju rupu, a nemojte da okrećete spotlight na vas, kada tu nema ništa. Gibonni my ass... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Niko ne napada Vlada, on je jedan od retkih ovde koji stvarno radi kvalitetno, to mu niko ne osporava i maximalno ga postujem...
Tvoj stav da ako nemam 10 platinastih hitova ne smem da iznesem svoje misljenje je apsolutno smeshan, a nazivati debilom nekoga ko ne misli isto kao ti znaci biti sitna dusha... I nije mi jasno kako ja okrecem "spotlight" na sebe ako kazem da me VladOva pesma podseca na Gibonnija? A pesma je zaraza slusham je 10ti put od jutros!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
da podseca.. podseca svakog ko je cuo
da rade dobro.. rade dobro i sviraju dobro obe.. a to je valjda bitno i ne znam dal dolazi to sa godinama, al mnogo mi se vise svidja zvuk u tom gospelu.. sirovo i vozi, bez mnogo sminke
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
Mene skoro iskljucivo od cele price zanima samo zvuk, zbog toga sto dolazi iz naseg najbolje opremljenog studija, a za razliku od ostalih 'projekata' koji odatle izlaze, ovaj je neopterecen gledanjem na sat i potpomognut sviracima svetskog kalibra
Preslusao sam neke MP3 (kupicu disk, sigurno, kad se pojavi ), i ne znam sta da kazem. Da li je do mp3ja ili sta, ali meni se postavka mixa, pre svega prosotra ne svidja, a ni vokal u onoj 'gospel' pesmi, boja mi toliko....... Sve je u ogromnim i prenaglasenim reverbima.........Kad cujem u nekom normalnom formatu , bicu precizniji
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Obe pesme su eeeeextra.Nema potrebe zalaziti u detalje.Vlado,svaka cast!
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Pro Member
|
Quote:
|