Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Gitarska Produkcija

Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 30-06-2007, 01:04 AM   #21
buzUki
Member

buzUki's Avatar

Default Re: Niko ne pominje pod-ove?

Quote:
Originally Posted by KIRK View Post
Tacno.Ako vam treba sprava za recording onda je 1000% puta bolji teneport za te pare.Ima vise modela gitarskih ampova,narocito onih za high-gain.Ali kao sto Dule rece ako bas nekome treba da nosi unaokolo....

Pa sad. . .Verujem da je tako i sa toneportom kao i sa pod 2.0 postoje 2-3 modela hi gain pojacala koji se mogu upotrebiti zaista i otprilike isto toliko za clean,kud ces za te pare bolje,bolje da mogu da ga vucaram,nego jos i da se drndam sa driverima,a otkud znam,karton ko karton sve vise pocinjem da koristim GSUITE za ritam,a samo solo vucem sa pod-a,gsuite RULA...neko je bio pomenuo na nekoj temi ovde na rumskom neke munje,nesto tipa gsuite ima kabinete,mislim da je to neka zavera,ali nisam siguran...jbg tube screamer,pa na to JCM 900 i udri,stavis jos neki mod efekat phaser mislim da ima ili slicno,kakav pod otkud znam,ranije sam bio u mnogo boljem fazonu kada se podovi pomenu,a sada...Onako

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules