|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#16 |
|
Moderator
|
Moj glas takodje ide za nt 2a. c4000 smo testirali i uopste nisam bio zadovoljan njime. Ni samim zvukom, ni kako upada u matricu. Neko vec rece da Akg ima smisla jedino ako je u pitanju c12 ili c414 (i to u specijalnim primenama, posto na vecini vokala zna da bude jako grub i ostar) i ja se sa time slazem.
B2 sam cuo kako radi kod Idekiusa, cak mi je slao neke trake vokala snimljene njime, na sta su ljudi komentarisali, ne znajuci da je to tamo snimano, a znajuci sta ja imam od opreme: "Svaka cast! Odma se cuje skup usnimak!!!". I usnimak i jeste bio dobar, iako pevac cak i nije, a lanac je bio los pevac-B2-Ultragain 2200-Adi 2-Luna- meni na mejl. Nema tu mnogo pravila. Svako bira sebi sta zeli, a nase je da eventualno damo neki savet ili svoju impresiju. Pozdrav!
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|