|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
sta mi je bolje da kupim(mada kontam da cjena sve govori)
B2 pro ili rode nt2 mikrofon,i kolika je razlika u kvalitetu i da li za rode nt2 odgovara preamp Behringer TUBE ULTRAGAIN MIC200 i kakvi su rezultati hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Evo ja prodajem AKG C4000B, on ti je bolji od oba. Ali od ta dva ti je bolji Rode.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Nt2a ..... super mic za te pare ( moje misljenje ) mada Idekius sa foruma sa b2 snima sasvim pristojne vokale ...... sve zavisi od pevaca ...... i sorry Gracanine ... ali i dosta bolji od 4000 b ...
Ja sam skoro nov 4000 b prodao za malo vise od 200 e , a moj drugar ga je skoro kupio ( u odlicnom stanju za 150 e ) AKG je malo precenjena firma ( cast najboljim modelima C12 .... i ponekim 414 icam ) ali Neke firme Roda , Violet i ostale .... nude super mikrofone za male pare .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Eh, ako tvoj drugar prodaje taj 4000b za 150 evra, JA cu da ga kupim, pa da imam par.
Rode nisu mikrofoni za male pare, jer njihovi dobri kostaju. Behringer ima jeftine mikrofone, ali su preskupi za kvalitet koji pruzaju. Ja ih ne bi ni za skype koristio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Nisam tvog mišljenja, možda si pomešao NT2A sa NTK, koji je definitivno bolji. Ali NT2A... izgleda možda malo lepše, ali meni ne zvuči lepše...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ivan Lekic
|
![]()
pazi .. razlika izmedju nt2a i ntk je jako mala .. a razlika izmedju nt2a i 4000b je ogromna u korist prvog ..
Posedujem te mikrofone ... doduse nemam ntk vec K2 ali je opet razlika jako mala .. 4000b je dobar mic da se razumemo .. ali ja ga nikada ne bih stavio da mi bude prvi .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() Kazi ti meni kao prijatelj prijatelju, kao intelektualac intelektualcu, kao covek coveku, kao ribolovac ribolovcu... sta tebi zvuci lepse za te pare, ima li to neke veze sa sex-om, od koje godine svog zivota tako mislis i jesu li te roditelji tukli i zlostavljali kad si bio mali? ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Ivane drzim ti djale
![]() ![]() Ne bih ga menjao ni za U87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() Quote:
Tebi ili je mali ili si impotentan... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rode k2 vs NTK | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 34 | 28-03-2011 07:32 AM |
Rode NT5 ili... | akordeonista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 36 | 17-05-2009 09:14 PM |
rode ntk | koca | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 12-03-2009 04:31 PM |