|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]()
o, fala kolega na ovako opsirnom odgovoru
![]() sve je snimano na brzinu jer je taj dan za 4 sata snimilo 3 bubnjara ukupno 6 pesama pa moze da ti bude jasno kako je to sve teklo ![]() ![]() na vokalu je delay koji sam napravio tako da izgleda kao neki eho-reverb... i to je bila zelja benda... takodje i prelazi su bili njihova zelja (da budu istaknutiji) kao i generalno ceo bubanj, dali su mi neki bend kao reper, kao tako bi otprilike trebalo da bude a tamo je bubanj prejak... a gitare overavaju, ali tek kada se spoje sa bubnjem i basom sto me je izludjivalo, ali pesma je jako nezahvalne konstrukcije sa striktno ritmickim i melodicnim delom koji se odvojeno ponasaju u frekvencijskom domenu, pa nisam siguran gde gitara overava kako bih je tu umirio al ok ![]() a bubanj nije levoruk, vec sam panoramirao kao da ja sedim u njegovoj stolici, nekako sam navikao na takve snimke jos odavno i tako mi zvuci dosta prirodnije (stvar ukusa) a sto se RMS-a tice, nadam se da cu nabaviti neki uad uskoro, jer sam cuo sve same reci hvale o njemu a pogotovo o Fairchildu ![]() hvala jos jednom na komentaru! ![]() Quote:
![]() pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za Heavy Metalce!!! | loadedmutha | Tutorijali | 4 | 26-06-2008 03:10 AM |
Sennheiser e906 plus Rode NT-2A : heavy metal gitare | MrHeavy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 05-03-2008 07:43 AM |
Waves get heavy with unauthorised users of their plug-ins | Klarinetista | Audio Software | 30 | 10-10-2007 10:06 PM |
malo BRUTALA za zezanje... TOO HEAVY FOR YOU??? | Miha Blaze | Promocija radova | 15 | 23-09-2007 08:33 PM |