|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
skapirao sam, brate.. ti volish one prljave drumove.. i potpuno drugachiju vrstu muzike..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
ja , ja... (nemachki)
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
hvala svima na komentarima.. :/ jbg, 2 choveka.. ne znam shta da kazzem.. pa i ako je negativna kritika, ako je konstruktivna, iznesite je pobogu.. necu se uvrediti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]()
Pa ajde malo da te kritikujem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
![]() Quote:
mislim da ako bih uradio neshto u drugom kalupu, to ljudi ne bi shvatili i odbacili bi to kao "losh mix" ili "loshu muziku".. ipak, samo neko sa imenom mozze da toliko eksperimentishe (koliko ja umem) i ostane zziv.. Orbit i njegove obrade Pink Floyda.. < meni je to neslushljivo, ipak.. ![]() oslobodio sam se ja te priche.. bar zvanichno.. ![]() ![]() ![]() ostalo.. pa ne znam shta da ti kazzem.. evo sad sam uzeo virusa pa cu malo vishe da elektronishem muziku, ochigledno.. ![]() ![]() ![]() btw, kachicu josh neshto u skorije vreme.. stay tuned.. (bar vaz dvojca) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]()
Ne rade ti oni linkovi ili bar meni ,mozda je to razlog sto nas je 2
I muchi tu gitaru Last edited by cAAc; 18-06-2007 at 05:54 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
pa radili su kad sam kachio.. meni rade i sada..? :/
probaj opet..? :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]()
e ovako,
svidja mi se ovo...i djuskavo je, a ima i dovoljno ambijenta, prilično dobre linije, solidno miskano, mada imam nekih zamjerki al nema potrebe da ih sad iznosim. Sve u svemu prilično dobro, dosta zanimljivoh sitova , svidjaju mi se stringovi koji upadaju u drugoj pjesmi...svidja mi se sto vam pjesme nisu ravne nego imaju neki svoj put i razradu , ali ipak moram dodati da imam osjecaj da nedostaje neki glavni dio, ovo ide mijenja se i sve je to super odradjeno al mi malo nedostaje neki sustinski motiv koji drzi sve...u suštini ok poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
reci slobodno.. zameri, i ja cu se popraviti..
![]() btw josh dve pesme (jedna vec kachena al ne za d/l, i josh jedna koju nisam kachio).. ![]() The Rock Fumes The Bigger Brother pozdrav Last edited by HeatMan; 20-06-2007 at 04:44 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
The Speakerz nova pesma | HeatMan | Promocija radova | 21 | 28-05-2008 04:12 PM |
Naajljep?i komentar za va?a djela? | ANITA | Razno | 28 | 23-12-2006 02:16 AM |
CW komentar? | djole970 | DSP forum | 38 | 26-11-2004 09:21 AM |