|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Bio jednom jedan naš bend, "Familija". Bili su odlični i raspali su se zbog očajničkog nedostatka para. Ljudi koji su prisustvovali tom raspadu kažu da je to bio najtužniji prizor koji su ikada videli.
Ali i kada je bilo para u kreativnijim muzičkim oblastima kod nas (čitaj: "rok i tako to") jedva da smo mogli da konkurišemo za "ima-neka-Disciplina-Kičme-i-neki-Obojeni-Program-video-sam-ih-na-MTVju-whatever" status.
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
neka oprema koju sam nabavio pa mi sad treba vasa pomoc | bossnup | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 15-11-2008 10:54 AM |
Windows VISTA 64 bitna verzija: koji softveri rade na tome ? | MrHeavy | Audio Software | 8 | 23-05-2008 05:16 PM |