|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Ali mislim da znam na sta mislis - stvarno sto ti kazes "preheben" demo.http://hem.bredband.net/maggla/Songs...t%20Lights.mp3 Ja sam pao na dupe kada sam cuo to - i onaj demo gde je sve radjeno sa JP8 |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
MCI Master
|
TOOOOOOOOOOOOOOO MILOS
TO JE TO CARE kakoo pegla........ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
VIP Member
|
Ja sam pao na dupe kada sam cuo to - i onaj demo gde je sve radjeno sa JP8
[/QUOTE] Izvini, a sta je ovde za padanje na dupe ?????? bas linije ? zvukovi? bubnjevi ? ? ? ? ? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
Bass je dobar, ali sličan tip basa mo?e se izvući sa Junom 60.
Nego ?ao mi je ?to je lik stavio toliko efekata u stvar umjesto da je dao da čujemo sirovi synth. Koliko se sjećam, demo sa Jupiter 8 je potpuno DRY, mislim da nema čak ni eq ni kompresiju. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Pa taj bass moze da se napravi na cemu hoces!!!??!? |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
@DaBear; A ne moze bas na cemu god hoces... al nije da se moze samo na miniju.
Mislim da ljudi vise misle na sam ugodjaj, tj. euforiju koju stvara pjesma kod zaljubljenika u starinski zvuk. Jer ima i bolje izmiksanih pjesama. Al ovo je ipak demo pa mu se oprasta. @Don; Junu bi trebao bar jos jedan oscilator po zvuku za tako nesto, pretpostavljam... |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Npr: Juno 60 + Polysix + Delta Ovaj bass ti je direktno sa Juna 60. Poglasni malo i nadam se da imaš velke zvučnike. Dogovoreno! Ajde da ga čujemo onda. Uzmi bilo koji soft i napravi ga. Ako trebaš web prostor za mp3, javi, imam cijeli server. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Ne, ne, nisam mislio da nema sape, nego treba mu jos koji osc za detune, da pliva vise. Tu rezonancu o kojoj pricas. Osim phasera, i to se cuje na ovom primjeru. . Last edited by relis; 19-06-2007 at 05:40 PM. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
VIP Member
|
Quote:
OK, deal!! |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Izvini, a sta je ovde za padanje na dupe ?????? bas linije ? zvukovi? bubnjevi ? ? ? ? ?[/QUOTE] Evo i demo za JP8 -sve je uradjeno sa njim http://www3.shellkonto.se/puff/j8/jp8.mp3 Najvise me je fascinirao mini bass u Moroder stilu ,i na 40 sekundi phasing sound sa orvaranjem filtera - tesko da ces to da napravis da ovako zvuci sa pluginovima i VA sintovima.... Znam,patchevi su krajnje jednostavni ali lepo i sirovo zvuce Prophet je standardan,mada ne bi u ovom aranzmanu mogao zamisliti drugi sint... Videces da je veci trud ulozen u JP8 demo i mislim da ce ti se mozda vise svideti nego prethodni....
|
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|