|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Lanac je:
Rode Classic II + Langevin(Manley) Dual Vocal combo + Lavry Blue 4496-12 2 channel AD + RME Fireface 800 + comp + Lavry Blue 4496-12 2 channel DA + ??? Koje monitore staviti na kraj ovog lanca? Molim vase misljenje i cenjeni sud! Mozda neki Adam ili Klein & Humel ili.... Rezija nije velika, nekih 15 kvadrata, akusticki je obradjena! Pozdrav i hvala unapred! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Za preampe i mikrofone ( iako je stvar ukusa ) postoji neki sistem sta se sa cim slaze , ali za monitore stvarno mislim da je totalno stvar ukusa . Odredi neki cenovni rang i poslusaj sve sto mozes u njemu . U odnosu na materijal koji ces da radis i tvoj licni ukus , napravi izbor ....
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ako ti je studio u 'opasnom' kraju, najbolje na kraju lanca lezi neki pitbul, staford ili doberman
![]() E, daj nam neki A/B tih Lavry A/d/A i Rme ![]() A monitori.... ja sam uvek za 2 para, razlicita
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
za 15 kvadrata dosta je K&H O110 ili dynaudio bm6 ili bm5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Studio jeste u 'opasnom' kraju, ali mislim da ce i doga zavrsiti posao!
![]() Bice i A/B testova, samo dok stigne sva oprema! Sada u studiji imam Adam P11A i Mackie HR824 sa kojima sam zadovoljan, ali sam hteo da cujem jos neko misljenje. S bzirom da nameravam podizanje kvaliteta opreme interesuje me u kom bi smeru trebalo ici kada su u pitanju monitori! Max, ne bi bilo lose da nam kazes, sta se od mikrofona i preampa, po tvom misljenju, sa cim slaze! Hvala svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Meyer Sound HD-1, ako imas para...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
SuperModerator
|
![]()
ne diraj me na bolno mesto! sad sam pitao coveka, mozda mi ih donese od nedelje da ih malo ganjam, da mi se vrate secanja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
neces ti taj film gledat...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
SuperModerator
|
![]()
hd1 rulez
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
u svakom slucaju kontaktiraj Boggija, i poslusaj njihov MMe monitor. Procitaj i na forumu utiske sa njegove turneje po Srbiji....
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|