Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-06-2007, 11:01 AM   #10
fischek
Senior Member

fischek's Avatar

Default Re: Roland Fantom X

Ne znam gde ste bili kad sam ja kupovao klavijaturu pre 2 meseca. Toliko sam negativnih komentara procitao ovde u vezi sa Korgom (kupio sam TR) da mi nije jasno jednostavno kako sam uspeo toliko da se za***em.

Ta prica skini sve efekte, pa ce da ostane sranje i te fore. Kako je moguce da je postao industry standard ako je bas toliko sranje? Ili sam pogresno razumeo sve kritike i prikaze po raznim casopisima na internetu.

Nesto sam pogresno razumeo u svakom slucaju Jedina stvar sa kojom bih se slozio (a imam i Rolanda) je da Roland ima bolje akusticne zvukove, odnosno instrumente. Cini mi se da Korgove gitare, saksofoni, harmonike tral ala nisu toliko ubedljive.

S druge strane Korg ima fantasticne synth zvukove - cak i ovo moje niskobudzetno, nisko-klasno, entry level, pooor man's Triton, ono kupis nesto cisto da bi mogao da kazes da imas nesto...igracka...sta god...sokocalo od Korga TR. Nemam pojma, meni je dobar - ali to je mozda zbog toga sto ja nisam narocito napredan...sta god...

Last edited by fischek; 12-06-2007 at 03:56 PM.
fischek is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules