|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MCI Master
|
![]()
evo jedna interesantna stvar koja me veseli pa da da malo komentirate..
ponosni sam vlasnik MINIMOOG a s " NEW OSCILLATOR BOARD-om" seriski broj 12320 proslo je ravno godinu dana otkada sam ga kupio od Kobca.... moog je ispravan ali treba ga uredit.. narucio sam Pratt Read zamjenske gumice i kompletno prije 3 dana rastavio moog-a prvo sam sredio keyboard, a onda pakao ![]() ![]() ![]() ![]() neki idiot je cijeli kabinet prefarbao u smedju boju..jos k tome je mini u svojih 28 godina dobro izudaran pa sam ga odlucio srediti 7 sati sam BRUSIO I SKIDAO lak i smece s kabineta..otpala mi ruka od vibracione brusilice...a onda WOOOOOOOW predivno drvo..predivni godovi.....divota nakon finog brusenja cijeli sam moog premazao bajcom Crvenog Mahagonija i odjednom je Mini postao predivan.... upravo sam zavrsio lakiranje 4 sloja pa brusenje pa jos 2 sloja ...nisam htio kistom ..nego sam kupio lak u spreju....ljepse izgleda final.... eno ga dole u podrumu susi se do sutra.. onda cu ga slikat i da cujem sto mislite kako sam sredio kabinet i kejboard cekam dijelove iz farnela da ga iduci tjedan rekapiram i tuniram... BTW ako tko ima viska trebam 2x 25 Kohma LIN rotary pot u metalnom kucistu..Iskrina klasika.... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Restauracija WSW germaniskog univerzalnog preampa | roginator | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 21 | 26-09-2009 10:41 AM |
minimoog.. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 32 | 11-09-2009 09:45 PM |
Stigo Minimoog OS!!! | gregor z | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 17-11-2008 12:42 PM |
Moog Minimoog VS Arturia Minimoog & Minimosta | Gianfranco | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 25 | 29-09-2006 12:48 PM |