|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Banned
|
![]()
To razlaz zvuci grozno ,pogotovo nekom sa novog ali cu ipak da se suzdrzim od gomile ruznih reci koje su mi pale na pamet kad sam to procitao .
Uopste nisam zeleo da skrecem van teme (vec ste skrenuli posle par postova) vec sam se samo nadovezao na pricu .Ako ti nije jasno titju !!!Ako te smara odgovori ali malo bolje od kineskog srpskog kao to 'ne dobro' ili 'razlaz' Citajuci postove nekom su krivi mp3jevi ,nekom to sto na celom albumu ima jedna dobra stvar itd ali slowstar je toliko ne odmeren sa svojim izjavama da je to smesno sto ne znaci i da nije u pravu ali delimicno .I jeste kriva dostupnost svega i sto svako radi sad ziku(ali i tako i treba) i tim ljudima ma kakva im muzika bila 'samo napred' i umesto sto trazi krivicu u drugima i pljuje po istima i na taj nacin skrece paznju na sebe(mada za tim i nema neke potrebe) mogao bi na neki pozitivniji i zanimljiviji nacin da promovise svoj rad ako mu je vec toliko stalo do toga .Mogao bih i ja da pljujem na slican nacin po njemu sa pricom da je stara jugoslavija i upala u tolike dugove izdrzavajuci takve gmazove i placajuci im puteve do njujorka da bi uzeli najnoviji hardver itd ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Pro Member
|
![]()
Onomad je Balasevic napravio pesmu o Bozi Pubu. I tu se spominje kako "svi sto gube se ljute" ili tako nesto. E to!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Pro Member
|
![]()
ma nije to bash tako..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Lepo kaze LACKY....sta se bre ljutite i osecate povredjenim i uvredjenim???? Koga briga za to sto se ljutite? A zasto vi umesto ljutnje ne napravite neku mega pesmu, stavite je na internet i pokazete svima kako se to radi?? a? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Banned
|
![]() Quote:
Inace zabavno mi je sve vreme 'Mi ne pravimo hit mi pravimo mit Uz neki dobri bit za opshtu dobrobit' TR Last edited by cAAc; 04-06-2007 at 09:24 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Pro Member
|
![]()
FAKTA:
1. NIKADA nisam nikome zeleo bilo kakvo zlo, pogotovo ljudima koji se bave istim (ne smem da kazem umetnost) poslom ili hobijem kojim i ja... 2. Ni na koga nisam ljubomoran, tacno je da imam malo ostrije stavove, ali je istina uglavnom u blizini, zar ne? (ne znam zasto bi to nekoga povredjivalo) 3. Zasto bi se bilo ko nasao prozvanim, kada nisam navodio nikoga konkretno? 4. U sustini sam pozitivan i uvek spreman da pomognem SVIMA kojima je moja pomoc potrebna... 5. Kada sam malo kritikovao amaterizam, i nepoznavanje muzicke teorije, koja je VERUJTE mi ipak potrebna, i ne moze da skodi njeno makar MINIMALNO znanje, nisam mislio da vredjam sve koji i to malo teorije ne poznaju, nego naprotiv, da apelujem na iste da malcice prouce tu teoriju, pomoci ce im, to im garantujem, zasto vredjanja i pljuvanja? 6. Stara Jugoslavija, kao sto je navedeno, mi NIJE PLATILA NI PREBIJENU KINTU NIZASTA, sav novac koji sam potrosio sam SAМ zaradio, prilicno mucno, uz dosta nespavanja, prilicno skromnog, da ne kazem bednog zivota, i hronicnog umora, a sva lova koju su neke moje "kolege" zaradile je mene stalno zaobilazila, da ne navodim sada primere, tako da sam sav hardver koji sam ikada imao TESKOM MUKOM zaradio, niko mi nikada nista nije poklonio niti ucinio nesto "preko veze", naprotiv, korisceno je dosta "veza" da bi me makli sa nekog posla, i sami ga uzeli, a licno se osecam TOTALNO neiskoriscen, i u prilicnoj meri odbacen. 7. Sto se slaganja loopova tice (kada se izbaci ono drugo "O" dobija se realnija slika o cemu se radi) kada sam se bavio tim ili slicnim manipulacijama, ne predugo doduse, tehnologija, a narocito dostupnost iste nije bila ni blizu ovog nivoa na kome je sada, tako da je tada mnogo mnogo teze to islo, a sto se promocije radova tice, danas je to "maciji kasalj" u odnosu na one teskoce sa kojima sam bio suocen - pa ja i do dana danasnjeg, i pored toga sto sam bio na kako kazu "dobrim pozicijama" nisam izdao svoj samostalni CD!!!! (otuda i moj nick "Slowstar", mozda je toliko "slow" da necu izdati taj CD ni "posthumno" - jer ne verujem u sebe dovoljno, i veoma sam samokritican - za razliku od mnogih, koji su izdali po desetak komada, i to uglavnom za TUDJ NOVAC, sto meni ne pada na pamet) PONAVLJAM, nista nemam protiv mladosti, spreman sam da im pomognem koliko god je to moguce, a ukoliko zaista nekima toliko smetam, nista lakse nego da se povucem potpuno sa ovog foruma, i da uzivam u svojoj usamljenosti, bar toga imam koliko hoces... Pozdrav, SVIMA SVE NAJBOLJE!!!!!
![]() |
#48 |
Banned
|
![]()
Ja nisam stekao takav utisak ali ako je tako izvini ,pogresio sam .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Drugo, sta ima Slowstar tebi da se spoveda / pravda?? Ko voli nek cita, ko nevoli nek ne cita i super!! A da je zabavno - jeste, pa nebi svi bili tu, na forumu, da nije zabavno....! Boze svasta!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Member
|
![]()
bas ste slatki
![]() to su izdanja koja su registrovana na nielsen soundscan-u, znaci verovatno ima jos toliko indie 'izdanja'.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
2008 statistika music downloads | DaBear | Razno | 2 | 17-01-2009 04:24 PM |
Softwer 2006 | Zid | Audio Software | 24 | 30-01-2007 08:55 AM |
Skale 2006 | STUDIOTON | Razno | 39 | 20-07-2006 11:21 PM |