|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#29 |
MCI Master
|
![]()
svi se cude ko piceki glisti..
wow brz je ...necujan.....lijep..... 2000+ EURA ![]() ![]() pa necu bit seronja ali 10godina stelam kompjutere za glazbu svake godine isti shit i prije 10 i prije 5 godina dobar "" PC je bio 2000 necega.. ali sto sljedece...jos uvije snimaju isti broj kanala ...vrte lose BUGOVITE windowse, a da ne kazem da sam s PIII 333 mogao dignuti oko 10 dobrih plugova za ono vrijeme i danas je situacija ista 5-10 plugova ali na masinama od xxxx gigahz.. mislim da ce se mnogi slozit da sve to vise nema smisla isto tako nije problem kako napravit tih , brz i lijep PC... PROBLEMI SU SLIJEDECI: -MIDI TAJMING -KVALITETA ZVUKA -IZUZETNO LOSE MIJESANJE ITB -NE KREATIVNE APLIKACIJE KOJE NAS TJERAJU NA REPETICIJU VLASTITE GLUPOSTI U NEDOSTATKU IDEJE ![]() ![]() ![]() sve ostlo je rijesivo , a ove prave probleme tesko tko na piceku moze rijesit...pa ni sam bog svih PCa De-bill gat-s ajde malo da i ja nesto njam-ke..lose sam spavao samo napred decki ako se to da prodat skinite jelenima rogove iiiiihhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
rad u studiu | zion | Razno | 2 | 19-07-2009 09:15 PM |
Pevanje,rad Sa Pevacima U Studiu,istine I Zablude | Eeva_r&b | Razno | 52 | 09-11-2008 08:39 PM |