|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
A da prestanete da kenj*te ako nemozete pomoci covjeku? Niko se nije naucen rodio
![]()
![]() |
#12 |
Banned
|
![]()
.....
Last edited by paki; 18-09-2007 at 11:13 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Ako mogu pomoci, ja cu pomoci ako nemogu necu se javljat, to isto prijateljski savjetujem i tebi... i ne trebas se izvinjavat nikome osim mozda steki
![]()
![]() |
#14 |
Banned
|
![]()
.....
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]()
.....
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Pitanje je krajnje čudno postavljeno bar meni. Čovek je tako postavio pitanje da se na njega ne može odgovoriti. Kao da je rekao "Kad uključim slušalice u moj stub, one rade, a kad ih odnesem i uključimo ih kod drugara ne rade, slabo se čuje. Šta nije u redu sa slušalicama?" Znači pitanje je potpuno alogično, i nisu navedene sve informacije. Vervoatno je problem u tome kako su na kartici podešeni izlazi ono tipa +4 -10 (ne znam za taj konkretan model da li ima tu mogućnost) ili se jednostavno radi o tome da Šteka nije priključio to na miksetu kako treba ili previđa nešto na mikseti.
Jednostavno Šteko da zaista odvojiš 5 minuta i na licu mesta proanaliziraš šta nije u redu, video bi da previđaš nešto krajnje očigledno. Eto kao ozbiljan odgovor ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|