Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 30-05-2007, 05:06 PM   #111
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Kako doci do nekog normalnog izdavacha?

evo nadjoh na Amazonu...da nisi ovo ti?? S Gracanin ?

http://www.amazon.com/Shadow-Man-Mic.../dp/B000087D7W

7 of 12 people found the following review helpful:
YECCCHK!!!!!, September 18, 2003
By J. P. Wilson (Mt. Pleasant, SC United States) - See all my reviews

Poor Mick. A great guitar player gets sucked into playing on what is clearly the WORST album I have heard in years. The songwriting is so awful (all songs "written" by Sasha Gracanin) and the singing (again, by Gracanin) is so utterly bad it defies description; but think Ronnie James Dio singing while having his prostate examined. This guy is so horrible it's funny. A friend of mine and I were driving and listening to this CD and we almost drove off the road laughing at this guy's vocals. Mick is relegated to a bad guitar sound and a cheap plastic crummy mix that even his rather copius talent is unable to overcome. Best description of this CD: Sonic Butthole Pus. Please pass on this disaster. The Coastin' Home CD portion is far better but not worth buying this garbage for. Mick Taylor deserves far better than this...
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 30-05-2007, 05:12 PM   #112
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
evo nadjoh na Amazonu...da nisi ovo ti?? S Gracanin ?

http://www.amazon.com/Shadow-Man-Mic.../dp/B000087D7W

7 of 12 people found the following review helpful:
YECCCHK!!!!!, September 18, 2003
By J. P. Wilson (Mt. Pleasant, SC United States) - See all my reviews

Poor Mick. A great guitar player gets sucked into playing on what is clearly the WORST album I have heard in years. The songwriting is so awful (all songs "written" by Sasha Gracanin) and the singing (again, by Gracanin) is so utterly bad it defies description; but think Ronnie James Dio singing while having his prostate examined. This guy is so horrible it's funny. A friend of mine and I were driving and listening to this CD and we almost drove off the road laughing at this guy's vocals. Mick is relegated to a bad guitar sound and a cheap plastic crummy mix that even his rather copius talent is unable to overcome. Best description of this CD: Sonic Butthole Pus. Please pass on this disaster. The Coastin' Home CD portion is far better but not worth buying this garbage for. Mick Taylor deserves far better than this...
Aaauuuu:o :o :o
Procito sam i ostale. Nije valjda istina...
silicon science is offline   Reply With Quote
Old 30-05-2007, 05:14 PM   #113
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

e bravo..

baš je fino tako prozivati čovjeka...
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 30-05-2007, 05:19 PM   #114
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

pa nisam nikoga prozivao, samo sam ga malo od - Googlovao !
Internet, sloboda razmene informacija... kad nece covek da se predstavi..
Old 30-05-2007, 05:50 PM   #115
sgracanin
Banned

@ DaBear: Ja ne moram nikome da se pravdam, a najmanje tebi. Postoje ljudi do čijeg mišljenja mi je stalo, ali ti se ne nalaziš među njima.
sgracanin is offline   Reply With Quote
Old 30-05-2007, 06:16 PM   #116
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Ajde dosta bre, cemu Vrach cackanje o tome! Pa imas medju nama mnogo ljudi koji su mnogo radili i mnoge kiji nista nisu radili, iskrenih i prevaranata pa neka smo svi zivi i zdravi a nakraju je svako tamo gde mu je mesto. Nije poenta u tome, covek zna neke stvari vise ili manje, to sto neko ispljuje ne znaci bas nist a i nije tema!
LACKY is offline   Reply With Quote
Old 30-05-2007, 07:23 PM   #117
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

ma niko nije savrsen..imao sam i ja recenzija gde su me ojadili....iskreno, samo sam hteo da vidim ko je covek, sta je radio itd....kad vec sam nece da kaze.

A da je bilo peckanja usmerenog ka meni, bilo je..(ko je citao sve, primetio je..)

Nemam nameru nikoga da ocenjijem, niti da prozivam...nemam vremena za to!
Old 30-05-2007, 07:37 PM   #118
cAAc
Banned

Mene diskovi ne zanimaju ,jedino ako neko hoce da me baci na plastiku :o
cAAc is offline   Reply With Quote
Old 30-05-2007, 09:56 PM   #119
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sandy View Post
Ako ti je muzika takva da ta priča može da prođe (imaš sve žive intrumente) onda možeš da guraš i tu priču.

Ipak, imaj na umu da se ni oni ne zakopčavaju od pozadi. Izvežbano uvo će čuti šta si programirao, da li si seckao u kompu...
Uzmimo da pravim cistu elektroniku, zasto ne mogu reci da sam zvukove odradio na hardver sintu i ritam masini, snimio na neki hardverski snimac, provukao sve kroz hardverski mikser i ponovo snimio?
SumAnuT is offline   Reply With Quote
Old 30-05-2007, 10:28 PM   #120
Sandy
Banned

Quote:
Originally Posted by SumAnuT View Post
Uzmimo da pravim cistu elektroniku, zasto ne mogu reci da sam zvukove odradio na hardver sintu i ritam masini, snimio na neki hardverski snimac, provukao sve kroz hardverski mikser i ponovo snimio?
Teoretski mo?e?.

Caka je da ako neko zapravo i pita za softver, obično pita studio u kome je rađeno.
Dakle, ako ka?e? da si sve snimao u studiju "Tralala" na Madagaskaru, neće tebe niko juriti za softvere nego taj studio. Ako pak ka?e? da si snimao kod kuće u svom studiju, onda bi valjda trebalo da doka?e? da ima? taj hardver...
Mislim, to je već potpuno neverovatno. Neko bi morao da se ba? navrzne na tebe pa da te tako ganja. Sa druge strane, nije nemoguće da će nekada neko hteti da poganja neki bend sa ovih prostora čisto kao primer jer znaju da se ovde uglavnom koriste piratski softveri.

?to se mene tiče, mislim da bi bilo lepo da svako ko uspe da zaradi malo ozbiljnije pare napolju zaista i kupi bar neki originalan softver. Pristojno je, zar ne? Ako jednog dana počne? da ?ivi? od tantijema (ako bude? imao izdanje koje se ozbiljno prodaje i pu?ta), počeće piraterija da ti ide na ?ivce, jer će? zbog nje i ti gubiti novac. Pa čisto radi po?tovanja principa...
Sandy is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

Posting Rules