|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
imao lex mpx 100 ,lex mx 200 a sad behr v-verb ...
glasam za behringera ,mislim da do lex mpx-1 nemas bolji reverb u tom cenovnom rangu ... ista prica ka kod Boylera ![]() ti lexovi nerviraju do bola , Behri barem ima ljudski UI ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Kao vlasnik OBE SPRAVE mogu ti reci da si potpuno u pravu. V-verb pro sam uzeo iz cistog zezanja, na nevidjeno, a kada sam ga probao, nisam mogao da verujem svojim usima ODUVAO JE LEXa nacisto, naravno ne neki ozbiljan Lex NEGO TAJ mx 200, i tu kategoriju, pa cak i YAMAHU REV 500 u koji sam se kleo, tako da sutra prekosutra idem da kupim jos DVA KOMADA... Tu se vidi kako jako poznati "brendovi" mogu da omanu, a nesto sto svi na forumu pljuju, itekako dobro moze da zavrsi posao. Podatak da su prodali skoro 300 hiljada "composer pro" kompresora, govori sam za sebe. Ja vam TVRDIM da je nova serija XENYY mixera iste kategorije (dzabaluci) BOLJA od Mackie ONYXa po zvuku, a sad koliko ce da traje, to je drugo pitanje...
![]() |
![]() |
#14 |
Ivan Lekic
|
![]()
ja sam iz zezanja tako kupio upravo taj lexicon mx200 i ako mi verujete ljudi nisam ga upalio ni jednom .. bio bi u funkciji reverba u slusanju .. ali posto sam ipak resio da ostanem pri dsp rutingu sve to imam i prodao sam ga a nisam ga ni upalio , tako da ne znam ni kako radi ali mi bila neverovatna cinjenica koju ste izneli .. kada budem prelazio na drugi sistem a to ce biti mozda i uskoro poslusacu vas i uzecu taj behringer .. meni za tu svrhu nesto i nije bitan toliko verb ali zasto da ne uzmem bolje a jeftinije
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
vidim da sad daju Platis 1 dobis 2...(sta cu, volim hardware, pa to ti je...)
![]() |
![]() |
#16 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
Znas li da cu da narucim V-verb .. ![]() Tiki .. koja je cena? Steta , acapulco vise ne radi tamo mogao bi po njima da mi posaljes |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
za malo para .. ako hoces nesto analogno toplo uzmi EHX memoryman deluxe i pici.. odlicno prolazi kroz mix, i jako se fino lijepi uz dry signal.. ako osces vise kontrole, memoriju .. tj. digitalno rjesenje, neki od jeftinih TC-a a la M300 mi zvuce super, a nude i extra stvari osim delaya. nova pedala od Eventide, Time Factor ce, ako je suditi po soundu delay algosa na eclipsu i ostalima, biti vjerojatno najbolji digital delay u pedali.. ikad. ima i ulaze za expression pedal .. njam. i, ko sto je Goasia spomenuo, u low endu (po sadasnjim cijenama), sve te MX, MPX, M300, behrinegere i ostalo, sije jedan rabljeni MPX-1, i to gadno. @slowstar: molim te svakako postaj nam utiske o MX500 ![]() sa 81+91 nemozes falit. ja sam se od nabavke 70 i 300 preporodio, 81 je defacto novija varijanta 70 sa dual enginom i malo ciscim soundom, a 91 je navodno dosta slican 300-tki.. jbga hardver je u reverbu jos uvijek neprikosnoven. kad se usporedi u miksu, sve price o konvoluciji jednostavno padaju u vodu. @ivan: Vss3 imam u TC4000, i stvarno zvuci super.. za PoCo je direktno "portan" algoritam iz M3000, a nije native (bljuv..) konvolucija. de facto to jest "hardverski" reverb, samo sto je na pci kartici sa svojim DSP-om, a ne u posebnom kucistu. pitanje: jel sa Vssr3 imas na PoCo-u i njihov (fantastican) DVR-2 algoritam za emulaciju plate-a ? (ima ga na 3000 i 4000 pa zato pitam). Last edited by clusterchord; 30-05-2007 at 09:46 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Secam ce da sam nekad testirao LEX mpx100, alesis Midiv4 i boss sx700, i boss, koji jeste bio 20, 30% skuplji ih je bar za delay i chorus oduvao. Takodje, preporuka za i za TC m300 (verovatno i m350).... dual engine, za live ooodlican, tap tempo za delay, fini reverbi.........
![]() |
#19 | |
Moderator
|
![]() Quote:
btw. Meni se u praksi, kao reverb, jako dobro pokazao TC M-One XL. Dosta prirodno radi, I/O mjerenja su mu fantastična, podešavanja detaljna... Što se delaya tiče, imam priliku da koristim D-Two, ali to je sprava koja mi se baš i ne nosa svukuda! Za delay elay lay ay y varijante Alesis MidiVerb završava posao!
![]() |
![]() |
#20 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
http://www.thomann.de/gb/behringer_v...ro_rev2496.htm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lexicon? | Hepek | Audio Software | 5 | 26-10-2009 09:47 AM |
Lexicon PCM 80, 90 i 91? | djole970 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 05-03-2005 07:34 PM |
Behringer MX8000 ili Behringer MX3282 | Ad Fines | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 19-04-2004 10:10 AM |