|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#91 |
Pro Member
|
![]()
Zasto stvari posmatrati iz nize perspektive!
Ajde da okrenemo na: Kako da ozbiljni izdavaci dodju do nas! Ps. Ne treba pristati odmah, treba ih muciti! |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Moderator
|
![]()
hahahah.. to ako imash vec turboplatinastu plochu..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Banned
|
![]()
Jeste li gledali film koji se zove: "What if you finaly got your big break and you just plain sucked?"
?alikam se! Ovo je najosetljivija tema za ljude koji se bave muzikom. Lako je pričati o uređajima, frekvencijama, decibelima... Ali kako prodati svoj rad? Kako doći do slu?alaca? Hoće li im se to dopasti? Koliko kompromisa mora čovek da napravi da bi ?iveo od muzike? Te?ka priča. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Banned
|
![]()
ma sto više razmišljaš "kako", "gdje" i "šta" sve će biti teže...radi brate "svoju stvar" ako te to ispunjava i čini srećnim, pa ako ti bude sudjeno da napraviš nešto stvarno dobro i da ako bude sudjeno da to "prodje", sve će se poklopiti a da nećeš biti ni svjestan. Ispašće neki kontakt , neka šansa, neki "ulaz"...ha! ako neko napravi nešto stvarno DOBRO, naći će ljudi iz "biz-a" način da dodju do toga i obratno, sigurno , jer valjda im je to dio posla!
ti si Heatman-e, ipak malčice sve ovo predstavio kao da imaš novi "darks side of the moon" ili tako nešto....ne ide se u izdavačku kuću "s neba u rebra", nego prvo uploadujes po internetu plus ono što ti je Alavuk rekao... i neko će to primjetiti, ako ima šta da se primjeti...samo polako, iako "prodje mladost" uzalud, kao što Vrač kaže, barem nije bilo dosadno...ja barem na to tako gleda...muzika je pod broj jedan za mene nesto sto počinje lično pa onda eventualno izadje iz tih razmjera i udje medj ljude, a sve ostalo je turbo folk, iliti "posao" Last edited by balthazaar; 30-05-2007 at 09:19 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Vibrator
|
![]()
najpametnija stvar je pokrenuti svoj label i biti uporan.
ako postoji kvalitet, izdavaci ce te sami kontaktirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Pro Member
|
![]()
heatman , evo lesha dade ideju , reguj se na indiestore (free je registracija) imas u mom potpisu adresu i otvori label (barem iz zezancije) , jes da placaju preko paypal-a ( i naravno nas nema) ali eto sanse da te neko cuje :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Banned
|
![]()
aj neka mi neko pojsni šta je s tom pričom da u slučaju "nekog ozbiljnijeg" dila treba da se dokaže legalnost softvera koji je korišćen i na koji način uopšte to možeš dokazati ? Ako je to baš tako rigorozno onda ja slobodno mogu da napravim maegaplanetarni hit, a da mi ovi našutiraju dupe ili me eventualno pošalju u kakav kazamat
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Moderator
|
![]()
^zato uzimam SX4 original.. na kraju sve provuchem kroz njega i bacim im licencni kod i sve kul...
@alavuk: pojasni mi ovo sa indiestore-om... ne kapiram shta se tu radi.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Banned
|
![]()
Balthazaar, za demo te niko neće pitati ništa. Ako dobiješ ugovor gde ti preuzimaju master, onda moraš da imaš tačne "credits" ko je šta radio, na čemu i šta se koristilo, i tu može da dođe do problema, a i ne mora.
Ti teoretski, ako napraviš "megaplanetarni hit", možeš da odjuriš u radnju i da od zarađene kinte kupiš legalni software, i niko ti više ne može ništa... mislim da je i red da ako sa njihovim software zaradiš gomilu para, onda i treba da kupiš legalnu verziju tog software. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
sam si svoj gazda ! ukratko |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kada ce Grandu doci kraj?!?!?!?!?! | Geronimo | Razno | 82 | 24-08-2009 06:35 PM |
Mozda nekog zanima | grada27 | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 03-06-2008 09:12 PM |