|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Koliko se ja sećam te tvoje gitare, ne vidim za?to njoj treba da se doteruje vrat.
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Nisam cheprkao vrat...ma fora odem ja kod Nikole(Acid Rain) i probam tadashnjeg njegovog Jacksona i milina ga uzeti u ruke u smislu,lako za sviranje mnogo,mada Nikola je tad imao mnogo meku boju boju,dosta basa,midla,manje trebla itd...a posle ubodem svoju gitaru i potpuno drugi trip,teze izlazi sve,nekad mi je i komplikovano za snimanje...Odnecu je kod Mirka Tasica,kad skupim kintu da je sredi...
Dule brate,mozda ces reci da sam prolupao,ali veruj mi...Onaj Jackson na koga si stavio emg 85,koliko se ja secam bio je toliko kultivisaniji u smislu setupa i meni bar bolji,a jebati ga,ne moze nista bez 15-20 evra ako oces da ti to bude kako treba...
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ako hoće? ja ću za 20 eura da uzmem gitaru u ruke pospem je magičnim prahom i ka?em ti "E sad je dobro".
![]() Ako ti ne mo?e? da identifikuje? da postoji ikakav stvaran problem, da se vrat iskrivio pa su ti ?ice jako visoko ili i?ta nalik tome, onda postoje samo dve stvari: 1. Halucinira? ničim izazvano 2. Ne le?i ti niti ti je ikad le?ala ta gitara, kupi drugu koja ti le?i. Jer ?ta drugo? "Probao sam tu i tu gitaru i super mi le?i a moja mi ne le?i". Tvoja gitara ima ?ice ni?e nego taj moj Jackson btw. A nije za upoređivanje 11-ice u C# ?timu i 9-ke u E ?timu. Osim ako se nije ne?to neverovatno desilo u međuvremenu tvoja gitara je sasvim u redu.
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Imas 20 evra od mene i pivo
![]() ![]() ![]() Ne bih da spamujem,ali. . . chemu C# stim???Vodis Termonuklearni rat niskim stimom,m??? ![]()
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Nije C# nego drop B, znači cela gitara je u Cis, samo je E ?ica u B. Jako čest ?tim u poslednje vreme.
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Koji je to stim? (kako ide stim od e do e)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
E - Cis
H - Gis G - E D - H A - Fis E - B(najdeblja zica) mozda sam se zeznuo negde sad u pisanju,posto sam zurio,ali ceo normalan stim spustis za stepen i po,a samo najdeblju E spustis u B i eto radosti,za Panteru dusu dalo ![]() ![]() ![]() jokin'
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
To ?to je Buz napisao. Dobar deo ovih metal varijanti gde ljudi koriste ?esto?ične gitare ti je takav, znači C# ?tima sa drop B ili D ?tim (sve spu?teno za ceo ton) sa drop C#
Evo lupam, Slipknot su recimo taj sa drop B ?tim.
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
Zvace te interpol i pentagon da ti iscornishu patent za silne pare kako bi mogli da tuku talibane niskim frekvencijama ![]() ![]() Salim se anyway,ja malo zaboravih jel to ona gitara koja ima komad letve u sebi??? ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vas setup gitare u studiju? | Mitjovan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 30 | 15-02-2009 05:01 PM |
Pomoc oko Vst-eva i Gitare | Riccolo | Audio Software | 11 | 26-01-2009 08:13 AM |
HDD Setup? | iDSMB | Computer Hardware | 3 | 21-01-2009 10:34 AM |