|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#25 | |
Moderator
|
![]() Quote:
hahahaha.. brate, dva pitanja: 1. Zashto ti mene ne volish? ![]() 2. Zashto se onda bavish muzikom kad ni tvoju muziku niko ne voli? ![]() @gorjan: pazi, ja sam perfekcionista.. meni vokal ne sme da zafalshira.. meni ne sme da se chuje *puc* u pesmi zbog losheg exporta.. meni smeta shto snare ima za nijansu vishe reverba od onoga shto sam zzeleo, pa onda i to drndam i vracam nazad.. meni smeta shto mi je pesma 7 minuta.. jeste, to je ono shto sam hteo, ali retko ko ce poslushati pesmu do kraja.. samo oni koji vole muziku i spremni su da slushaju.. za razliku od rep i tuc tuc fanova.. zbog toga ja nisam zadovoljan.. jesam zadovoljan, ali ne i prezadovoljan, da se ispravim... a kada bi neko izdao to sa chime sam zadovoljan, mozzda bih bio za korak blizze tome da sam prezadovoljan.. ali ne mogu to nikad biti jer sam jebeni pesimista, i samokritizer.. prosto i jednostavno.. btw, neka drugi za mene vide da li sam dobar ili ne.. ![]() pozdrav |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kada ce Grandu doci kraj?!?!?!?!?! | Geronimo | Razno | 82 | 24-08-2009 06:35 PM |
Mozda nekog zanima | grada27 | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 03-06-2008 09:12 PM |