|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]()
.....
Last edited by paki; 18-09-2007 at 12:05 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Altiverb trenutno isprobavam...za sad nesto narocito nisam zadovoljan ali mozda ako ga uspem podesiti i promenim misljenje, ko zna??? Pokupio sam sve impulse za njega pa polako, jedan po jedan...mic po mic... Ove ostale nisam probao (nisam ni cuo za njih) ali cu se potruditi da ih nabavim. Hvala jos jednom na odgovoru. Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Nadam se da cu moci dobiti ono sto trazim od njih, ipak, nisu moji trenutni zahtevi preveliki... Hvala na odgovoru i pozdrav!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]()
......
Last edited by paki; 18-09-2007 at 12:05 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
|
![]()
heheeeheheh...ali samo ako je mini linija pretrpana vizualizacijama i raznim analajzerima...odmah imas i light show u sobi..
http://audiojungle.net/user/daddy_z/portfolio http://soundcloud.com/noisedestruction http://www.discogs.com/artist/Noise+Destruction "POZDRAVITE MAMU VAŠU" Last edited by DADDY Z; 24-05-2007 at 05:58 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Senior Member
|
![]()
@ Paja Patak
Od CSR-a mi je dobar plate sa presetom "Wide vocal" (mislim da se tako zove, nalazi se pri dnu popisa presetova), to ti je kombinacija plate-a i nekakvog echa, zvuci toplo i dosta je slican Lexiconu s time da ne pretjerujes jer dosta rashiri sliku. Koristio sam ga na akustarama i vokalima. Cuo sam i za Altiverb da je dobar, no nisam ga imao prilike isprobat. Ipak, za nesto para me je najvise na prvu loptu odusevio UAD-ov Plate 140! Ne cujes ga, a ima ga! ![]() ![]() Last edited by FrankoPanko; 24-05-2007 at 06:36 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ej, ovaj Altiverb nimalo nije naivan..........dooosssttta DOBAR reverb.........jako zanimljiv mada jos moram da radim sa njim......nije mi to jos To mada se krece ka boljem (mislim moj rad sa njim). Hvala na odgovoru. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Senior Member
|
![]()
Hvala na ideji za CSR.
Odlican je!
![]() |
#30 |
Senior Member
|
![]()
Timeworks Reverb 4080..niko da ga spomene:o ?
Ja ga godinama rabim (vocali) i meni je nezamjenjiv u rangu softa. Dao sam si jednom posla pa ga testirao sa hrpom plugina stime da sam odredio smjernice : 1. uvjerljivost (blizina hardwareu) 2. ?irina (prirodnost) 3. "C" i "S" ?to bli?i golijatima iz hardw. i uadu itd.. ![]() Rezultati su bili skoro svi u njegovu korist ?to me i začudilo pa sam pro?njofao po forumima (audio) sa pitanjem: best software (plugin) reverb i..on je spomijnan skoro svagdje kao malo chudo u svom rangu. vase misljenje o njemu??
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Hardware reverb & delay | eka-nika | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 21-04-2008 05:40 AM |
vst delay | loomen | Audio Software | 12 | 04-04-2008 10:30 PM |
Sta cesto koristite na baladama (delay reverb ..) | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 24 | 24-01-2008 02:05 PM |
Vokal i Reverb | Mogli | Audio Produkcija - Tehnike | 45 | 27-03-2005 10:45 PM |