| 
 | |||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  23-05-2007, 03:49 PM | #1 | |
| Moderator Join Date: Jan 2007 Location: Beograd 
				 |  Re: Kako doci do nekog normalnog izdavacha? Quote: 
  btw, izvini ako sam te nekako uvredio.. nesporazum, jbg... @svi ostali: okachena je josh jedna pesma na www.myspace.com/thespeakerz pa bacite komentar.. | |
|   |   | 
|  23-05-2007, 06:55 PM | #2 | 
| Psiho Join Date: May 2006 Location: Rijeka / HR 
				 |  Re: Kako doci do nekog normalnog izdavacha? 

malo su mi stvari pre dopadljive (ako me razumijesh) ai izbor soundova je dosta nezreo. Ideje kao takve nisu loshe ali mozhe to josh puno bolje    
				__________________ "It occurred to me by intuition, and music was the driving force behind that intuition. My discovery was the result of musical perception". Albert Einstein speaking about his discovery. | 
|   |   | 
|  23-05-2007, 11:06 PM | #3 | 
| Member Join Date: Jan 2007 

ja ne znam...ja smem u lice nekom da kazem shta ne valja , a ovako mi glupo...

__________________ www.myspace.com/drumloopsinmaking | 
|   |   | 
|  23-05-2007, 11:58 PM | #4 | 
| Moderator Join Date: Jan 2007 Location: Beograd 

pa reci ovako.. slobodno, ne vredjam se ja tako lako..   @shiva: hvala na komentaru.. to se ceni.. kakav god da je.. Ova rock fumes je radjena u cubaseu pre par meseci (kada me nije mrzelo da radim u cubaseu.. i kada sam skapirao da je do jaja program)  a ova druga "fury in ignorance" je radjena u fruity-u na zimu proshle godine.. pitanje je da li ce ona i uci u taj uzzi izbor za album.. a pesama ima mnoogooo.. kachi se upravo sledeca..  btw, shiva, vidish da nije nishta strashno da poslusash sa neta pesmu?  jbg, kad ne mogu da je bacim na dl.. shta da radim..  pozdrav svima | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Kada ce Grandu doci kraj?!?!?!?!?! | Geronimo | Razno | 82 | 24-08-2009 07:35 PM | 
| Mozda nekog zanima | grada27 | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 03-06-2008 10:12 PM |