|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Kad si vec pomenuo bicikl ....Meni ukrali u subotu.....
![]() ![]() Sad sam u istoj dilemi koji novi da kupim Polar, Capriolo ili nesto trece ![]() Pre bi onaj koji manje prenosi tranzijente na sediste....mekse zvuci ![]()
Be more PRO less TOOL... Last edited by Moritz; 22-05-2007 at 05:27 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
....... aaaaaa .....zato si ti bio k'o maneken kad si dosao kod mene ..... ja sam sve vreme morao da uvlacim stomak ![]() ....... a sad i kapiram odakle pomama za biciklima kod producenata ..... a ja gledam .... nista ne jedem a stomak kao lopta :o ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() @Max... Sta mislis, sto bi se lenstina poput mene latila bicikla? Svakim danom sam sve smesniji samom sebi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 23-05-2007 at 01:09 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
HM
ja imam jednog capriola, gvozdeni ram, sa amortizerima i napred i nazad. JBG, malko je tezak, al tezak sam i ja njemu.. pa kad smrsam obojici ce biti lakse.. teram ga do ade i nazad, i nije lose, mada nikako da se naviknem na brankov most, pa da idem i na posao svaki dan... a da se mrsavi od toga, to je definitivno.. mada, ja idem i na bazen 3put nedeljno al mi nista ne vredi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mackie S 215 | zlobisha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 25-05-2009 04:46 AM |
mackie hr 824 mk2 | samsara | Monitoring | 9 | 24-09-2007 07:24 AM |