|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Meni se to desilo prije dvije godine. I spasa nije bilo. Srecom vokali nisu bili usnimljeni... Od tada svaki projekat obavezno snimam pod dva imena (npr: "Naziv pjesme1" i "Naziv pjesme2"). Nista ne kosta u toku rada poslije procesiranja neke vaznije trake katkad pritisnuti Ctrl+Shift+S... Ako jedan fajl zablokira, drugi sigurno nece.
Nadam se da cete uspjesno rijesiti problem... Sretno |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
ton magistar
|
![]()
meni se to zna dogodit na nuendu i onda sacuvan pod drugin imenon i restratan konpjuter.
do sad nisan izgubi nijedan projekt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Ne znam, mozda mogu malo da te utesim. I meni se to desavalo par puta ali na verziji SX2 i SX1, na SX3 nikad. Jednostavno, jedan dan Cubase nije hteo da ucita project i kad sam se vec pomirio da od tog projecta nema nista, on mi sutradan ucitao bez problema. Neobjasnjivo ali istinito....
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
To ti nije do Cubase-a, to je do Real Guitar-a 100%. Ja sam nekoliko puta stavljao RG i svaki put sam imao nekih problema, a prvi put mi je totalno zablesavio i Cubase i driver od zvucne, pa ti vidi. E sad, mozda je i do toga da Cubase nece lepo da prica sa RG i slicnim (bug), ali sta god da je ne valja.
E sad ne znam sta ti je znacilo a prethodno je bilo ono save your song under another name i slicno ali ako si mislio na "Save project to another folder" onda postoji originalan projekat od pre tog snimanja. Pogledaj i da li u direktorijumu postoje .bak fajlovi. Ako postoje to su backup fajlovi i mozes da ih otvoris u Cubase-u. Znam da si vec resio problem na drugi nacin ali nije lose da probas da resis konkretno ovaj problem da bi znao za ubuduce. To sigurno moze i u Nuendu da se desi, sve je to Steinberg. Pozz
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Meni se desilo da Logic nije hteo da otvori song u kome je Rel Guitar, uz to mi je izbacivao neke sumanute poruke (kuke i motike)... naravno, nije prijatna slika kad si u sred posla, ali sam to resavao tako sto otvorim "Autoload" song, ISKLJUCIM audio drajver, prozovem song koji mi treba (a koji prijavljuje da je "invalid") i ukinem Real Guitar...posle toga UKLJUCIM audio drajver, Logic pita da li da "try reboot" i sve u redu...posto me je to prilicno nerviralo i nisam zeleo da takvu glupu proceduru ponavljam (u toj varijanti nije pomagao ni "save as" pod drugim imenom), iscackao sam da se Logic (ili asio drajver, ili Multiface, ili ko god) bunio sto zajedno imam instalirane Real Guitar i Real Guitar 2 (RG sam ostavio u kompjuteru zbog starih songova u kojima sam ga koristio)... moguce da i Cubase ima slican problem, a u tom slucaju samo "ubij" Real Guit i ostavi RG2 - svi stari songovi sviraju bez ikakvih problema...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
I meni se to de?ava u cubaseu 4,kao ?to se de?avalo i u prija?njim verzijama,i to obično dok forsiram guitar rig,no na sreću svi takvi projekti otvaraju mi se poslije normalno,spremil ih pod drugim imenom ili ne.Po mojem iskustvu ta gre?ka ima veze sa krekiranim pluginovima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Mozda bi deinstalacija Real Guitar-a pomogla. Deinstalirati instrument pa onda pokusati otvoriti fajl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
Real Guitar sam prvi i deinstalirao!
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ne, to ne pomaze zato sto i dalje pokusava da ga ucita i zablesavi se. Meni je jedino pomoglo to sto sam ucitao jedan od onih .bak fajlova koji je bio snimljen pre ubacivanja RG.
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
Tek da vam se na ramenu isplacem...
![]() ![]() ![]() Izda me i Nuendo.Zavrsena stvar sa sve tekstom u notepad-u.Nigdje RealGuitar-a,cak sam skinuo NI ElPiano da ne zajebava.Tri kanala(bilo je za demo)pa opet isto. Deadline za festival ionako probijen,ispaljujem ljude koji su skroz OK,i bas se lose osjecam zbog toga. Koliko je polovan G5?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomagajte | sRce | Pricaonica | 3 | 11-03-2009 02:43 PM |
pomagajte!!! | mikac | Audio Software | 10 | 19-02-2009 01:11 AM |
Pomagajte! | boom.trass | Gitarska Produkcija | 6 | 14-10-2008 07:38 AM |