![]() |
#27 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Moram reci da apsolutno i ni u kom slučaju ne propagiram niti jednu marku monitora pa tako ni dynaudio a pogotovo ne PMC ![]() U krajnjoj liniji ljudima koji provedu mnogo vremena u ateljeima, studijima... koji zadovoljavaju neke standarde u akustičkom i m2 smislu i obzirom na karaksteristike monitora mora biti va?no da im monitori daju ?to realniju (precizniju) sliku onoga ?to se de?ava u ?to ?irem frekventnom opsegu i da te iste monitore mogu bez vecih zamora slu?nih organa podnosit ?to dulje vrijeme tj. da u kracem vremenu postignu ?to bolje zvucne rezultate. Idealne su varijante sa 2-3 para različtih preslu?anja ali sraz između ?elja i mogucnosti nas uvjek prisiljava na kompromise i to ne samo po pitanju monitora. A da meni osobno dynaudio za razliku od mackie vi?e pa?e to je moj subjektivan stav i moj osobni ukus i isto tako smatram da je hr824 monitor na kojem se dokazano mogu dobiti odlični rezultati i ne bih imao ni?ta protiv ni PMC-a ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mackie S 215 | zlobisha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 25-05-2009 04:46 AM |
mackie hr 824 mk2 | samsara | Monitoring | 9 | 24-09-2007 07:24 AM |