|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
A sto se tice samog uredjaja? Da li klasicne klime do 500e resavaju i solidnu razmenu vazduha, tj. ventilaciju? ... Mislim... imam prozor ali kad bude 40+ radje bih ga ostavio zatvorenog......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
cene se stalno menjaju... Klima uredjaj zna cesto da izazove naponske smetnje prilikom ukljucenja/iskljucenja (povuce nekoliko kW)... a svez vazduh vrlo cesto zna da bude dovoljan... i manje smetnji izaziva... pa moze odvojeno da se ukljuci i iskljuci po potrebi... Nekako mi izgleda kao bolji izbor u smislu kombinovanja... Quote:
E sad... ako nekome bas odgovara tako... licno nemam nista protiv pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Nemam stalno snimanja u studiju (u gluvoj) pa bi mi jos jedna klima u kuci bila stvarno visak, ako me razumete? Treba mi neki manji rashladni uredjaj da u pauzama mogu malo da proluftiram prostoriju. Nemam prozore na gluvoj, samo vrata.
Prosle godine sam naleteo u nekoj prodavnici u BG-u na neki mini rashladjivac koji radi na princip: zaledis freon (ili nesto poput toga) i on hladi...ali ne znam sad gde da nadjem to, a i nije bio ni skup, svega 30 evra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Mozes da kupis onaj prenosni frizider, pa ga samo otvori dok ti traje snimanje. On ne pravi ni buku, a mozes i pivo da ladis u njemu...
Pa vec su ti svi sve rekli, a ti i dalje zapeo. Postoji jeftina varijanta, to je klima split sistem i on te izadje tu negde do 500 evra i postoji skuplja varijanta klimatizacije koja te izadje onoliko koliko te ko zezne za cenu i projektovanje. Naravno... Postoji i prenosni friz, a postoji i lavor, ako je i to skupo ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|