|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#16 |
Mason
|
![]()
Cestitke!!! Mislim da je pesma zasluzeno pobedila! Nisam cuo ni jednu pesmu tamo koja je mogla da ozbiljno parira pesmi "Molitva"...
Meni se ne svidja stil muzike kojima se M.Serifovic bavi, sto je stvar ukusa i izbora, ali, da peva odlichno, peva odlichno! Sto se samog festivala tice... kao sto rece Sloba, nema velikih igraca sa zapada... oni salju svoju trecu klasu... Izgleda da ih se taj festival i ne tiche vise, a na osnovu glasanja bih rekao da je i gledanost medju zapadnjacima mala. O tome i govori glasanje npr. Nemacke, gde Turska nosi 12 poena... Dakle, Turska emigracija u Nemackoj... tesko da moze da bude drugacije... jasna stvar... Englezi su poslali nekakvu smesnu grupicu... nikad chuo... , a svi dobro znamo koga oni mogu da posalju ![]() Mogu da zamislim samo sta bi bilo kada bi i zapad, poput istoka, slao tamo svoje zvezde. Recimo kada bi Englesku zastupao Robbie Williams ![]() Bilo kako bilo, Mariji svaka cast na ovom zaista velikom uspehu. Jeste devojka uspela u necemu sto polazi za rukom zaista retkim pojedincima i drago mi je sto je njen trud nagradjen... zasluzila je... Zahvaljujuci njoj i ekipi koja je radila pesmu, Beograd je iduce godine domacin Eurovizije... za nas region i zemlju poput Srbije to jeste veliki dogadjaj...
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Evrovizija | DaBear | Razno | 104 | 27-05-2008 04:25 PM |
-= Evrovizija 2006 - Grcka =- | ProkDu | Pricaonica | 24 | 22-05-2006 01:23 PM |
Eurovizija (srp. Evrovizija)?! | Dezutilo | Razno | 18 | 24-05-2005 12:06 AM |