|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#271 |
Member
|
![]()
512
![]() |
#272 |
Junior Member
|
![]()
Moj DAW
1. Motherboard Inetel 2. CPU: Intel 2.8 GHz 3. RAM: Kingston 1 GB 4. HDD: WesternDigital 2x160GB, 8MB cahce + Sigate 300GB 16MB cahce 5. Video: ATI Radeon X 1300 6. Audio: Digi 002r + RME Multiface 7. Uad-1 2xpci z vesmi plugini kar obstaja. 8. Software: Cubas 4, Reason 3, Addictive Drums, EZ drumer,... Last edited by ixi; 12-05-2007 at 09:14 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Moderator
|
![]()
Evo moje skromne ali konfiguracije sa kojom sam ja jako zadovoljan
Windows XP Media center edition (w SP2) Cpu celeron 1100 overclock na 1300 maticna ASUS tusl-2 c muzicka Audugy (prvi) 512 MB SDRAM 40 GB HD graficka ASUS FX5700 tastatura,mis i monitor ![]() Softver Nuendo, Reaper, Reason, AD, EZ, Sound forge, Inace radim pretezno gitarsku muziku, tako da od synthova koristim Reasonove ![]()
![]() |
#274 |
Member
|
![]()
Sto jes - jes stvarno je skromna...
Koja ti je tastatura ![]()
![]() |
#275 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() E , shta je Reaper ? i AD ?
![]() |
![]() |
#276 |
Moderator
|
![]()
Reaper je nesto kao cubase, sonar, acid, protools i logic... al sve u jednom tesko 2.2 mb. Potrazi na netu i probaj!
A AD je Addictive drumms, samo me mrzelo da pisem ![]() Tastatura ona najprostija genijus. Mrzim inace one nabudzene MULTIMEDIJALNE. Nerviraju me. Mene licno. Ko voli nek izvoli. A sto se tice konfiguracije, svestan sam da je skromna, al me tesi to sto je neko u ovoj temi rek'o da je i sa II radeo cele albume. Mozda jednog dana....i kupim RUDAW. ![]() Drugo kad se prazmislim i ne treba mi veca konfiguracija. Porasce mi apetiti pa cu da se ubijem od programa a necu da snimim ni takt. he, he kiselo je grozdje!!!
![]() |
#277 |
Pro Member
|
![]()
Evo i ja (trenutna situacija)
MAC G5 Dual 2 ghz (PPC) 160 + 160 + 250EX + 500 EX Hard discs, 2 GB RAM, Pioneer 111 + Asus External DVD rw dl, etc monitor LG 19 inch DVI, RME FIREFACE 800, APOGEE rosetta 800 AD/DA P.C. ("apotekarsko Bankarski") Pentium Prescott 3.2 ghz, 160 + 120 + 120 HD, 1,5 GIG RAM (corsair) MB gigabute 875, video ATI RADEON 9200S, mon NEC 19 inch RGB MIDI M audio 2X2 (sve sluzi samo kao ukras,c posto znate moje misljenje o PC - WINDOWS racunarima, poneki put povucem nesto sa NETa, ili napisem pismo...) Software (sve legal) LOGIC PRO, GIGA STUDIO, WAVEBURNER PRO, ATMOSPHERE, STYLUS, NEXUS (try before buy) i PIANOTEQ (try) Hardwarea imam mnogo, pa me mrzi da pisem... Pozdrav...
![]() |
#278 |
Pro Member
|
![]() Shvatili smo ..... ![]() ![]() ![]() Na zalost ( ili srecu ) AB ( da ga vise ne zovemo PC ) i dalje " nekim " ljudima pomaze da prave dobru muziku . Ljudima koji vole muziku , a ne tetoviraju sebi brendove na chelo . Valjda slobodni i inteligentni ljudi imaju zelju za slobodom , a ne za zigosanjem firmi ..... ili se radi o obicnom snobizmu ??? Pozdrav Last edited by Max; 11-05-2007 at 04:08 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
SuperModerator
|
![]()
pise u mom potpisu
![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sugestije za konfiguraciju | SubSonic | Computer Hardware | 7 | 22-02-2009 10:13 AM |
Sta vi kazete za ovu konfiguraciju??? | stacato | Computer Hardware | 48 | 14-02-2009 10:43 PM |