|
Slobodan Marković Nas istaknuti umetnik, klavijaturista, aran?er i producent, radio Delta Project (with Sanja Ilić), Olivera Mandića, Dejana Petkovića, Dadu Topića ("Princeza", "Mia" ), Zdravka Čolića (Kad bi moja bila, Okano), brojne ?pice, d?inglove i najave TV i radio emisija.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
kaze Pera:
Ja sam potroshio nedelju dana da napravim tu farbu na KAWAI-ju SX-210 koji je Zoki Radetic prepakovao za rad u studiju, a stig'o sam do blede senke tog sounda, koji mi je i daaan danas ostao misterija.:o rece Pera... Nije Pero nista strasno, za tvoju informaciju, to je bio JUNO 60, koji je imao i noise generator, pa je to "provuceno" kroz dosta strmu resonancu, i dodato malo chorusa, bez ikakvih pomagala ili plug-inova, napravio sam istu na FANTOMU X7 kada su trazili iz TV, sto je samo jos jedan dokaz superiornosti i konzistentnosti ROLAND hardwarea (uopste nisam pristrasan, jel' da?) Pozdrav svima, odo' do Beca,(Wien, kako oni kazu) sa bendom, da otpratim Cholu, eto me nazad u nedelju kasno... p.s. Nego, jeste li videli najnoviji fazon Rolanda, koji se zove "SonicCell" - naprosto fenomenalna stvar, narocito za onog ko ima tzv. "laptop" tacan izraz je "notebook" poslednji "laptop" je napravljen pre 15 godina... Sprava je dimenzija kao dve paklice cigareta, a 128 glasova,boje u stilu "Fantoma" ali kazu jos novije i bolje, MIDI, USB i jos audio interface, cim se pojavi, kupujem, i nosim na more sa mojim Mac Bookom, uz neku malecnu "plastikanac" klavijaturu, pa da sednem ispod palme ili bora, i "kucam" nadajuci se jos nekoj inspiraciji... pogledaj i sam na www.roland.com
http://peruzza.wixsite.com/peruzza Last edited by slowstar; 04-05-2007 at 01:09 AM. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi Zakon Za muzicare ? | alavuk | Pravna Pitanja | 80 | 06-01-2017 11:28 AM |
Boban Petrovic ZUR -- zakon reizdanje | roginator | Razno | 25 | 21-03-2009 09:20 AM |
Nuendo je zakon, Pro Tools ... | RetroMan | Razno | 14 | 06-10-2008 08:29 PM |
Ideje za prostoriju ? | alen | Dizajn i konstrukcija studija | 41 | 25-11-2007 01:08 PM |
Tri mo?da dobre ideje | Shady | Predlozi i sugestije | 12 | 29-04-2005 04:38 PM |