|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
banned
|
![]()
vidis, upravo bih to i zeleo da automatizujem prvo, i npr da moze da se izbaci verzija bez efekata... posebno grupe i trekovi, mono/stereo kanali.... ima toliko toga, a sve se manje vise vrti oko onog ocajnog eksport prozora u Cubase-u i Nuendu.
I naravno, da se ide od prve do poslednje zadate trake... pokusacu da nesto iskombinujem ako je moguce... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
MAO
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Mozda nisam bas dobro shvatio sta zelis, ali Silverspike Tape it postavljen na svakom kanalu koji zelis snimiti, u realtime-u snima trackove. Takodjer, Tape it mozes postaviti na dvije ili vise pozicija po kanalu npr. jedan ispred kompresora drugi nakon kompresora ili slicno, jedan samo na fx kanal i.t.d. Mozes raditi tweaking u realtime-u. Ne opterecuje procesor narocito. Mislim da se ovo vec spominjalo na rumskom.
Ili ti mozda trazis nesto drugo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
da ali kolko kontam, tape it radi snimanje, sto ukljucuje resampling. Mene treba render efekata na istom zapisu, kao freeze funkcija, rekoh vec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Ako mislis na resampling u nizi bitrate ili samplerate onda nisi u pravu posto ti tape it nudi opciju da izaberes sample i bitrate, a ako mislis na degradaciju nastalu obradom zvuka onda ne shvatam koja je razlika izmedju track-mixdown-a iz Nuenda i snimanja istog na insertu.? Ne kontam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
upravo na to i mislim, po peti put, zeleo bih nacin da dobijem samo render efekata bez resamplinga (koji postoji na mixdownu). Mada je to vec picanjenje..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
chek, chek.. jel mozze tape it da se postavi na vishe kanala pa da svaki izadje posebno?
i i gde da nadjem tape it? btw, meni je to bash hitno.. ono.. trebalo bi da smiksam album za par nedelja a ne mogu jer mi je procesor na 120% ![]() pa moram da sve plugove iz prvog projekta i sve audio fajlove izbacim i smiksam u trecem.. pa tako puta 15.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
cubase sx3:export audio mixdown.. | Reinhardt | Audio Produkcija - Tehnike | 23 | 14-12-2008 09:18 PM |
Cubase Traka | Brka | Audio Software | 7 | 17-05-2006 11:19 AM |
Cubase export bug?? | Arthur | Audio Software | 17 | 03-02-2006 10:16 PM |
CUBASE IMPORT vise MONO traka odjednom | ANITA | Audio Software | 26 | 20-12-2005 11:06 PM |