|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Ne reče mi kako da ga instaliram iz dual u uni, i kako da vratim posle natrag?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Iz ličnog iskustva znam da će često menjanje konfiguracije iz multiprocessor u uniprocessor imati ozbiljne posledice po sam operativni sistem. A treba mi nedelju dana da instaliram komletnu mašinu, pa mi nije zapelo da problem rešim na ovaj način. Za prvo vreme ću koristiti varijantu sa dva računara i FxTeleport-om i putem njega koristiti Majestic na drugom računaru... Molim Boga da se u dogledno vreme pojavi neko konkretnije rešenje!
Uzgred, prebacivanjem u tzv. "Standard PC" mod se gubi i podrška za ACPI, što znači da će kompletan sistem raspolagati sa samo 15 IRQ kanala i da će u 90% slučajeva doći do konflikta na magistrali! Ne daj Bože da mi LunaII "shar-uje" isti IRQ sa, recimo, grafičkom kartom. U tom slučaju od muzike nema ništa... ![]()
Bojan Milojkovi Last edited by bojanmil; 19-04-2007 at 01:57 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Ljudi, zar je moguće da ovde više niko ne koristi Majestic ili AMD-ov dual core procesor??? Ovo je suludo, jer čak ni sveznajući Google nije znao da mi pomogne!
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Jesi precrtao veliko R u plug-ins-manageru?
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Jesam, ali ništa. Pretpostavio sam da aktiviranje "Old Host Behaviour-a" neće pomoći, jer i "standalone" verzija ima isti problem, a kod nje verzija samog VST hosta uopšte nije bitna. Naravno, ukoliko se pomenuta opcija ne aktivira kada je u pitanju "Culture", stvar je takođe problematična. Ali isti trik koji leči problem neartikulisanog zujanja kod "Culture-a" nije ni od kakve pomoći kada je reč o "Majestic-u". Postaviću pitanje na zvaničnom forumu "Yellow Tools-a", ali je moja verzija "Majestic-a" vodena (H2O), pa ne znam kako da skockam pitanje, a da zvuči kao da sam unesrećeni vlasnik legalne verzije.
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Pa, pitaj ih - ja sam cuo da je majestic do jaja bas, hoce li da radi na X2, kupio bih, jedno 3komada
![]() Ozbiljno, javi ako resis problem, ja cu morati njega na laptop, za sad ![]()
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
Hehehe, pročitao sam ti misli i pre nego što si napisao novi post. Upravo tako sam im i napisao - da sam to video kod prijatelja i da sam zainteresovan za kupovinu, ali mi je prijatelj rekao da je čuo da to ne radi na Athlon64 X2 mašinama... Javljam ishod!
![]() |
#20 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Majestic bas | Lamidass | Audio Software | 4 | 14-02-2009 08:11 PM |
yellow tools majestic i broomstick bass | markoni | Audio Software | 22 | 08-08-2005 02:57 AM |