|
Slobodan Marković Nas istaknuti umetnik, klavijaturista, aran?er i producent, radio Delta Project (with Sanja Ilić), Olivera Mandića, Dejana Petkovića, Dadu Topića ("Princeza", "Mia" ), Zdravka Čolića (Kad bi moja bila, Okano), brojne ?pice, d?inglove i najave TV i radio emisija.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Pozdrav Slobo, neka si nam malo svratio!
pozz Last edited by slowstar; 02-05-2007 at 10:02 PM. |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Hvala Vlado, nadam se da ono za PCM 91 jos uvek vazi...
Pozdravljam jedinog pravog potpunog kantautora na ovim prostorima!! (bar koliko ja znam)
#5 |
ton magistar
|
![]()
princeza je trebala na eurosong. neki dan san, nakon puno godina, pogleda spot i bilo mi se skupilo u grlu.
ko je uopce te godine bi pobjedi na yu izboru? bebi dol?
#6 |
Pro Member
|
![]()
Nije ni Bebi dol, nego zahvaljujuci poznatim mahinacijama otisli su Izolda Barudzija u duetu sa Vladom Kalemberom...
Jos jedan kuriozitet - posto sam pisao aranzman i za "zivo" izvodjenje, tada je to odrzano u Skopju, Makedonija, mislim da mi je Koki Dimusevski pozajmio Prophet synth, kako bi na njemu otsvirao onaj uvodni "sweep", i kada sam dosao na probu, SVI clanovi benda RTV skopje su mi unapred cestitali na "sjajnom aranzmanu i odlicnoj pesmi" a ja kao ptica zloslutnica odgovorio da ne zure, jer ako je pesma toliko bolja od ostalih, vece su sanse da neko "minira" kako je i bilo. Saeda mogu da kazem da sam posle nekih "njuskanja" saznao da je u namestaljci ucestvovao jedan tadasnji rukovodilac "Jugotona" u sprezi sa tadasnjim urednikaom RTV Titograd, mojim imenjakom, ali sa drugim prezimenom...Steta, imali smo tada sansu da se jako dobro plasiramo...
#7 |
ton magistar
|
![]()
ajme, da. izolda i vlado. i ko se te pisme vise uopce sjeca?
steta za topica jer je on vrhunski pjevac ali uglavnom sa losim pjesmama, izuzev perioda sa time i princeze koja je vrhunska pop pjesma. tako su se sladjana i on stopili u toj pjesmi... ma kaki vlado i izolda. bdv: sto je sa sladjanom? je li jos pjeva? sad mi pada napamet i onaj tip iz generacije 5. on mi ima slican mot ko dado. je li on ima neku solo karijeru?
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
jo? malo dnb-a | yanprawda | Promocija radova | 2 | 10-04-2009 01:11 PM |
malo glupo pitanjeali samo malo | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 25-01-2008 10:12 AM |