|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
Member
|
![]()
Posle duzeg vremena evo me opet na forumu..
U zadnjih par meseci sam dosta koristio Podxt i kompletan set Model Packs-a.. Defintivno se se pokazali odlicnim, posto koristim uglavnom za HiGain gitare simulacije Herberta, JCM-900, JCM-2000 su se pokazale kao nezamenjive i bolje od svih softverskih plug-inova za gitare (tipa guitar rig, amplitube , tubifex, nigel...). Collector Classics i FX Junkie jos nisam stigao detaljno da isprobam, nisam imao potrebe ali Bass expansion je odlican, veliko poboljsanje, prakticno vise nema potrebe za posebnim bass Pod-om...
![]() |
#72 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Member
|
![]()
Pocket POD, oko 130 $ u US. Za ono sta se dobija nije previse.
http://line6.com/pocketpod/index.html
![]() |
#74 |
Moderator
|
![]()
Po sajtu veoma zanimljivo. Ima sve sto ti treba od efekta i pojacala i kutija. Zanimljivo!
![]() |
#75 |
Pro Member
|
![]()
Pa ba? i nije. To je stari POD sa smanjenim brojem pojačala, bez midi ulaza i izlaza i u manjoj kutiji i mestima za baterije. Jedino ako nekom treba da nosa unaokolo pa ajd.
![]() |
#76 |
Pro Member
|
![]()
Tacno.Ako vam treba sprava za recording onda je 1000% puta bolji teneport za te pare.Ima vise modela gitarskih ampova,narocito onih za high-gain.Ali kao sto Dule rece ako bas nekome treba da nosi unaokolo....
-"A sta pisalo na vrata?" -"Odavde niko ne izlazi nejeban!" ![]() Last edited by LAMPASH; 29-06-2007 at 11:09 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Member
|
![]() Quote:
Pa sad. . .Verujem da je tako i sa toneportom kao i sa pod 2.0 postoje 2-3 modela hi gain pojacala koji se mogu upotrebiti zaista i otprilike isto toliko za clean,kud ces za te pare bolje,bolje da mogu da ga vucaram,nego jos i da se drndam sa driverima,a otkud znam,karton ko karton ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Pro Member
|
![]()
Pa da li ti znas koliko je analog guitar suite mator.Ali je za high-gain ritam odlican,potrebno je samo naci dobre impulse kutija i to je to.
![]() |
#79 |
Member
|
![]()
Imam TonePort i mogu reći da je prilicno dobro rešenje za te pare (120 jura).
Uplatio sam i metal pack, jer mi se osnovni higain modeli nisu baš svidjali, i on je ok, mogu se dobro iskoristiti 5150, Rectifier, Jcm... Ako se malo igraš može fino da zazvuci, mada opet neko ko je iskusniji i bolji u radu bi mogao da izvuce mnogo više ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Member
|
![]() Quote:
Aj sad objasni to,posto ja ne koriustim impulse za kutije,vec "onako",a to onako,bas i nije najsrecnije???
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pijem i plačem tiho dok niko ne gleda.. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 30 | 14-11-2008 01:45 AM |