|
|||||||
| Slobodan Marković Nas istaknuti umetnik, klavijaturista, aran?er i producent, radio Delta Project (with Sanja Ilić), Olivera Mandića, Dejana Petkovića, Dadu Topića ("Princeza", "Mia" ), Zdravka Čolića (Kad bi moja bila, Okano), brojne ?pice, d?inglove i najave TV i radio emisija.... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
MAO
|
... mada ne mogu da ne primetim odredjenu dozu apatije, polu-morbidnog tipa, stvarno se nadam da je prolazna
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
Predpostavljam da u zivotu maltene svakog pojedinca dodje vreme, pre ili kasnije kada pocinjes da svodis racune u smislu "gde si bio, sta si radio" ali ovo kod mene je vise lament nad opstom situacijom ovde, sto se nazalost u OGROMNOJ meri odrazilo i na muziku (vidi reference pod Pink, Grand, Ceca, Luna, vecina TV programa, koncerti u Areni - cast izuzecima, ) Izgleda da je najvece zlodelo koje nam je prethodni rezim ostavio, mozda i vece od sukoba, ratova ITD, POTPUNO PREOKRENUTA SKALA VREDNOSTI i stravican populizam u svojoj najgoroj manifestaciji...molim za malo razumevanja i izvinjavam se na sto kaze Arthur "Apatiji"
|
|
#3 | |
|
Psiho
|
Quote:
A kako "gore" tako i "dole". Sve "istije" njushke za mikrofonima i chitavo vrijeme ista ofucana pjesma. Jedno zrcali drugo, isti principi vrijede i s jedne i s druge strane ogledala. Pitam se je li kreativnost vech postala misaona imenica ili josh postoje ljudi koi imaju potrebu hodati svoim putem.
|
|
|
#4 |
|
Stara Rumski Elita 2003.
|
Tamo daleke, 1989 godine sam snimao neki svoj, nikad izdat album u studiju radio Beograda, a producent i aranzer je bio nas dragi Rade Radivojevic. Snimao nas je debeli Aca...Tom prilikom sam se upoznao sa tobom i mogu ti reci da sam imao tremu kad sam te video, jer te ubrajam u sam vrh nase muzicke scene, ali si mene i moje drugare iz benda odusevio svojim opustenim stilom i tako sam te i zapamtio! U tome je i tvoja velicina, a mogu ti reci da ovde ima isto takvih likova, sa velikim znanjem i rejtingom, a da se ne ponasaju prepotentno! Bas mi je drago da si ovde sa nama!
|
|
|
|
|
#5 |
|
VIP Member
|
Slobo..a gde je legendarni "Brazil" sa kojim smo isli zajedno u Rim?
he,he... Ja se secam kako nas je 1983 (mene i Jevtu) Sloba gledao kako tipkamo hiljade brojeva u Roland MC4 i molio nas da nam pokaze note..."ma nije tesko ljudi!" A mi mrmoti - ne pada nam napamet! step time sequencing rules! |
|
|
|
|
#6 |
|
Pro Member
|
Jeste, jeste, nisam napominjao u svojoj ovdasnjoj biografiji dac sam 3 puta ucestvovao na Euroviziji kao aranzer i dirigent...Halo, Halo (grupa "aska"- Engleska) zatim Da Bearova Pesma "Brazil" - Italia, Rim "Cinecita" pa zatim "Ljubim te pesmama" Radeta Radivojevica - Norveska, sve su to bili veliki Revijski orkestri za koje je trebalo napisati aranzman, a i sviralo se "zivo" a ne kao sad
foliranje, zahvaljujuci cemu su mnogi foliranti poceli da se "bave muzikom" Ipak je muzika pomalo i nauka, zar ne? (to govorim sa stanovista da sam medju prvima poceo da "kucam u sequencer" kada 99% ljudi koji su se bavili muzikom, nisu ni znali sta je to, a ja sam i tada znao da napisem aranzman za simfo ili revijski orkestar, i to zamislite, RUKOM, OLOVKOM na notnoj hartiji... Cudo!!!) naravno, nemojte misliti da se nesto hvalim, to mi nikada nije bio obicaj, samo pokusavam da se sam sebi smejem...Jel' tako Zak?
|
|
#7 |
|
Pro Member
|
cek cek bebi dol - brazil ???
|
|
|
|
|