|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Zbilja nevjerojatno. Ja sam oduševljen cijenama i super mi je što nudite nešto za novce koje ljudi daju za slabije strojeve, čini se nelogično
![]() Uglvnom, zbilja radite dobar posao, svaka čast! I ja se nadsam ruDAW-u jednom, moram prvo rješiti neke sitnice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Administrator
|
![]()
Uskoro ce biti uradjena nova prezentacija ruDAW PRO racunara poslednje generacije, bazirane na cistokrvnoj Core 2 platformi. Ono sto je ekskluzivitet jesu performanse, koje ce gotovo biti udvostrucene (svaki ruDAW PRO, baziran na Core 2 Duo procesoru ce raditi na minimum 3.0 Ghz, sa 60% posto vecim performansama od nominalnih).
Promo primjerak (na slikama), koji zainteresovani mogu licno probati (mozete mi se javiti na PM) ukoliko su u blizini NS ili cak BG radi na 3.5Ghz, FSB2000 (500Mhz FSB) sa DualDDR1000 memorijom (kompletan racunar radi efektivno 90% iliti skoro duplo brze) i ovakav dostize i prestize performanse ruDAW XTM prvenca (rad u veoma kompleksnim projektima sa samo 1.5ms latence sa recimo RME 9632 interfejsom) koji smo imali prilike vidjeti ovdje, bas na forumu. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
MAO
|
![]()
da li se i vama javljaju problemi sa multiprocesingom u Nuendu, posto koliko sam za jedan dan uspeo da saznam, to je dosta cesta boljka.. znasl li nesto o tome detaljnije?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Administrator
|
![]() Sve sto smo probali radilo je, a to su uglavnom stariji VST instrumenti. Noviji samo treba da rade bolje. Nismo jos stigli probati dovoljno procesing VST efekata odnosno ovih manjih pluginova, a za slucajeve koje su ovdje spominjani poput Majestic-a, probacemo pa javljamo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Administrator
|
![]() Obavjestavamo vas da je postavljena nova prezentacija ruDAW-a (Koncept i filozofija). Nekoliko novina, malo upoznavanja sa prednostima kupovine ruDAW nad prosjecnim i obicnim racunarom kod nas, su razlozi zasto treba da procitate kompletan tekst.
Pokazana je djelom i tehnika sa kojom raspolazemo i otkrivene su neke tajne (sto znaci da vec sada radimo na jos "tajnijim tehnologijama" za ruDAW rev3 ![]() ![]() Uskoro cemo postaviti i konkretnu ponudu za ruDAW PRO, a do tada, bacamo vam feedback i test performansi (za one koji nemaju predstavu koliko je ruDAW zaista mocan): AKvst test (radi poređenja, skinite istoimeni project fajl klikom na prethodno navedeno ime i pokrenite test na svojoj mašini u Nuendu ili Cubase 3 (povećajte latencu da bi rasteretili računar)...posmatrajte VST performance bar (F12), dok za to vrijeme muzika treba tečno da svira). ![]() Sandra (mozete je skinuti na FOSIju pa uporediti) : ![]() ![]() ![]() ![]() Da na kraju napomenem da radimo na tome da u ponudu uvrstimo, kao dopunski paket, potpuno iskonfigurisan OS-X uz nas ruDAW PRO (ovo ce sigurno mnoge obradovati koji su u poslu, a navikli su na stabilnost Mekintosha ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
e diviner-u , kako sljakaju Native Instruments vstI-ovi fm8 , massive i slicni koju su manje vise namenjeni za novije masine ??? posto kazes da su stari sintovi lepo sljakali ... :]
Pozdrav :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Administrator
|
![]()
Probacemo ovih dana (cim ruDAW PRO dodje sa testiranja) sve te novotarije, pa cemo ovdje, direktno na forumu prijaviti rezultate...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Administrator
|
![]() Postavljena prezentacija ruDAW PRO audio racunara, dopunjen koncept informacijama vezanim za reference (zadovoljni kupci ruDAW-a), kao i kupovinu (nacin placanja) itd itd...
Najavljujemo (trenutno na testiranju) ruDAW ONE baziran na Athlon x2 (dualcore) procesorima sa projektovanom cijenom od svega 530 eura, koji ce biti pusten u prodaju cim detaljno ispitamo probleme vezane za neki od prijavljenih bugova u danasnjih popularnim VST instrumentima (na forumu je vec prijavljen Majestic). Za to vrijeme, ruDAW ONE ce biti isporucivan sa punokrvnim Athlon64 3000+ procesorima, cija cijena je u poslednje vrijeme znatno redukovana (za istu cifru koja iznosi oko 500 eura). Takodje, na kraju, podsjecamo da za probu i licni review promo primjerka ruDAW PRO masine, mozete da mi se javite licno na PM (ko je u blizini BG-a i NS-a) kako bismo organizovali posjetu i kako biste se sami uvjerili da je sve sto je napisano ovdje i u samoj prezentaciji apsolutno tacno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
@diviner
Jel bi se ruDAW one pokazao solidno i sa programima za obradu videa tipa Adobe Premiere i sl. s obzirom da ima slabu graficku? Ja sam pregledao konfiguraciju, i kolko sam razumeo zvucna kartica ne ide uz masinu, znaci na cenu bi trebalo dodati jos oko 100e za karticu + monitor. Jel sam u pravu?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ruDAW - novosti | diviner | Obavestenja | 0 | 23-05-2009 10:18 PM |
ruDAW novosti | diviner | Obavestenja | 1 | 20-07-2008 03:44 PM |
Promocija | Jadran | Promocija radova | 12 | 21-10-2003 04:02 PM |