|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Pro Member
|
![]()
Opusteno druze, ne znam kako si ti tako negativan kad su ti se sve lampice popalile. Ja sam se salio, izvini ako sam te uvredio, nije mi bila namera, niti imam ista protiv esida, niti protiv prosirenja svesti na taj ili bilo koji drugi nacin.
Na ovom forumu se prvo mora nauciti diplomatski recnik pre negoli odlucis da postujes ![]()
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! ![]() Last edited by SumAnuT; 17-04-2007 at 03:18 PM. Reason: reason |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Psiho
|
![]()
da. izjava o smanjivanju esida ti je doista bila vrlo diplomatska i opushtena
![]()
![]() |
#53 |
Banned
|
![]()
i ja sam patribrejker, ali vi ga sad sa esidom stvarno sjebaste
![]() ![]() nema to veze s mozgm |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#56 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Lampice se upale jednom, i ostaju upaljenje, ali ako ih forsiras mogu da pregore. Dzaba ti onda sto su nekad bile upaljene, jer ih vise niko nikad ne upali, a kada pregore te lampice, imaju tendenciju da povuku i ostale lampice na pregorevanje, pa moze biti zeznuto. ![]() edit: mislim da smo svi komplet zreli za mirc ![]()
![]() |
![]() |
#57 | |
Psiho
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Pro Member
|
![]()
Nisam verovao da se moze otici dublje u offtopic, ali SHIVA me zbunio sa ovim dapache.
Jel dapache znaci upravo tako ili upravo suprotno?
![]() |
#59 |
VIP Member
|
![]() ![]() Joj, Shiva, daj pliz nemoj mi spominjati ti?inu.... ja MA?TAM O TI?INI!!!!!! ![]() Nekad mi dođe da začepim u?i čepićima...kad ono tinitus.. pa opet zuji... ![]() Hoću ti?inu... hoću ti?inu!!!! Hoću ti?inu... hoću ti?inu!!!! Balthazar - nemoj pliz pisati tak velike postove, nemam ti ja vi?e kapacitete za čitanje "Anita-like" postove.... ![]() Sumanut, dapače znači DA, dapače. Recimo, netko me pita: "Znate, moram naći nekoga i masirati ga bez prestanka 4 h. Mogu li to na vama, besplatno?" A ti mu odgovori?: "Dapače!" Koji bi luđak odbio besplatnu masa?u... i onda ka?e? dapače. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
VIP Member
|
![]()
Znači, ne samo da je da, nego je i pače. Dapače.. toliko jako želiš masažu.. da je dapače.
Ili.. sad ću u idekiusovom žanru... dolazi ti komad s oooogromnim grudima, žena zgodna, izgleda glupa, ali nema veze, tim bolje... i pita, mogu li sjesti do vas? A ti kažeš DAPAČE! Odoh spavati, luda sam... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako opisati zadatu temu? | VladaB | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 10 | 05-02-2008 02:36 AM |
Opste teze na temu produkcije.. | Arthur | Audio Produkcija - Tehnike | 68 | 04-05-2007 06:42 PM |
Opste teze na temu produkcije.. | Arthur | Razno | 35 | 01-01-1970 01:10 PM |