|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
suochite se sa istinom...svi kradu...sve je vec smishljeno...
![]() svaka melodija je vec odsvirana... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Muzika je stvar dushe, pa mu nachin nasheg izrazzavanja dodje kao otisak prsta, jedinstven i neponovljiv. Da su Ravel, Mocart, Debisi, Stravinski, Gershvin, Louis Armstrong, Keith Jarret... mislili da je, kao sto kazzesh, svaka melodija odsvirana, ti bi bio u pravu!!! ![]() A ovi sto klepaju i nisu muzichari, nego lopovi!
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
eh sad Mozart! Mislim da 99% ljudi na forumu radi neku elektronsku muziku sa samplovima / soft sintijima...gde se jako tesko izrazava stanje duse, osecanja itd.....obori Mile! ko je sledeci? prave muzike ima vrlo malo danas...ali koga je to briga?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Zato sto je elektronika, po tebi, jako je tesko izraziti stanje dushe i osecanja? ![]() Kao najbanalniji primer uzmi Vangelisa i Blade Runner, a o zilion drugih primera necu ni pocinjati sa komentarom.
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Slozio bih se sa Moritzom, a cudi me da DaBear misli tako nesto sudeci po covekovom iskustvu i kilometrazi u muzici.
DaBear, izgleda da previse slusas clubbing muziku, bez uvrede... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ja sam batalio slusanje (i kupovanje) Club muzike odavno...to je sad totalno gubljenje vremena (za raditi i pratiti..). A ni necu da se vracam (opet) na Vangelisa i druge od pre 20 godina.... Sve to imam, sve sam slusao kad sam bio mali, sve je to bilo i proslo i vise ne izaziva nikakvu reakciju u meni. A kad preturite preko glave puno (muzike, godina, projekata itd) ni vama nece raditi vise...Ja sam mislio kao i svi vi, al to se promeni vremenom. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ako ti muzika ( ne govorim samo o elektronskoj muzici) ne moze vise pokrenuti emocije i ubaciti te u neki unutrasnji film....onda si dubok zabrazdio...,..menjaj posao - Ozbiljno. Vangelis onda, danas i za sto godina ( ako mu izuzmemo neke od novijih promasaja) budice emocije i pomerati dusu ( o drugim kompozitorima da i ne pricam)...osim ako nisi neki kajla buzdovan sa chelom od dva prsta shto ti definitvno nisi ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
" -Pa znate, te?ko je napraviti glazbu u tih 7 nota, a da ona ne bude slicna necijoj drugoj" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
PSP Beaterator by Timbaland | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 31-10-2009 10:27 AM |
Snoop, Dre i Timbaland | kVu | Razno | 26 | 12-11-2007 08:14 AM |
MIKO - Timbaland edition | DaBear | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 29-07-2007 10:53 AM |