|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MCI Master
|
![]()
heeheeee.. pa za to ima lijek..zacepis rupu na koju prdi...a sto cemo s NUENDOM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MCI Master
|
![]()
Probao sam samplitude...KAPA DOLE stvarno ima dobar zvuk i odlicne novotarije...a li ja ostajem uz Logic i Paris....u svakom slucaju odlican DAW taj Samplitude,,,jedino neznam kakav je s Midiem i timingom,,,,,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() Salim se... po meni je jedino logicno izvesti grupe, vec sredjenog i gotovog mixa i sabrati ih u Samplitude... i potom ubediti sebe da to nisi radio bezveze i da je razlika vise nego ocigledna ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
MCI Master
|
![]()
MILOS - respect...malo api, malo LA2A, malo Plate 140 i onda to kroz MCI 500 sabirnicu.........
TO JE TO!!!! samplitude je OK ...BUT LETS GET SIRIOUS ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Mason
|
![]()
Nista bez stvari na kojima je Mojsije mixao muziku za Bibliju...
A zamisli one budale iz grupe Kosheen... to su BRE takve neznalice... Kad su pre neku godinu svirali u Nisu, jedan od uslova je bio da na bini bude Roland XP 60... Organizator je iznajmio klavijaturu od mog prijatelja... Onda dodje ona neznalica iz Kosheen i ne koristi uopste boje iz klavijature, vec (zamisli majmuna ![]() ![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Urei 1176LN+Tube Tech+Ensoniq Paris+Behringer | idekius | Razno | 15 | 19-06-2006 04:24 PM |