|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
@max
Pazi ja sam novi i sa Nuendom. Do skora sam samo radio mastering u Soundforge-u. Uzeo sam neki odlican video tutorijal koji mi je pomogao da se snadjem za kratko vreme. Mislim program je izuzetno logican i moze odlicna paralela da se napravi sa Premierom (koga solidno znam), pa privikavanje ide mnogo brze... Waves plug-ove sam nabavio, oni se najcesce koriste, kao sto si i sam rekao. Videcemo, ako mi bude negde zapelo, kje si pitam... ![]() @everybody U pricnipu sa video tutorijalima ulazis mnogo brze u problematiku, ali ti ostaju daleko krace u glavi od pisanih. Evo ovde imate dobar sajt sa elektronskim knjigama... www.gigapedia.com
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
koji video player | Danny Lou | Pricaonica | 17 | 16-05-2008 09:05 AM |
Gledao neke slike | Steka | Razno | 19 | 26-08-2007 08:27 PM |
Da li neko zna koji je ovo synth??? | idekius | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 22 | 12-10-2006 02:53 PM |