|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#17 |
MCI Master
|
![]()
UHhhhh
probao ja Fireface 800, mali apogee ![]() kad god upiknem svoju analogiju u RME, MOTU ili slicno ...izgubi se dio sounda s time da mi se to ne dopada...paris jos donekle drzi vodu i ima dobar low end...... ![]() ![]() ![]() mislim...ja radim klubsku glazbu pa.... produkcija koja se super cuje na TV zvucniku mi nije interesantna.... Ja jos uvijek slusam masne i odlicne 12" vinile iz ranih 80 ![]() Danas je sve to u digitaliji tanko i preproducirano sto ja ne volim ali tto sam ja ...ja volim kad moji ALTEci 904 8a RADE!!!! a ne samo njihova horna anyway da nuendo i logic pa i PT dobro pumpaju nebi ljudi ko ludi poceli u zadnje vrijeme kupovat ANALOGIJU!!!!! i trpat iste DAW-ove u Analogiju.... ebiga sve se vraca....I sto danas znaci BITI I RADITI S UP TO DATE opremom kad se neke od najboljih ploca jos uvijek snimaju na 99% analogiji...NEVE , API, MCI, SSL, AMEK, STUDER, RADAR.... ionako ce za par dodina sve oped doci na KASETU ![]() ![]() zasad JA PEGLAM PARIS...etooooooooo BTW MAC RULEZ ovako .... MALA POVJEST 1990 - ATARI 520 -Cubase v2.0 FLOWLESS 1997 - ATARI Falcon 030 - CUBASE 3.01 FLOWLESS 1998 - PC PENTIUM II CUBASE 3.72.....PRVI MALI PROBLEMI 2000 - PC PIII CUBASE VST 32 V5 ....PRVI PRAVI PROBLEMI -MIDI TIMING 2003 -P4 EBIGA NIS NE RADI KAKO SPADA S CUBASE SX I NUENDOM 2004 - P4 LOGIC 5.5.1 WOW ...STVARI RADE OPAKO OK SA MALIM PROBLEMIMA 2005 G4 DUAL 1.42 LOGIC PRO 6 SVE LETI OPET FLOWLESS 2007 ISTO KAO 2005 SAMO 4X EMAGIC UNITOR preko stealth porta ....FLOWLESS + Rme DIGIFACE i MULTIFACE MAC JE BOG ZA MIDI KAO da IMAM ATARIJA NA STEREOIDIMA ![]() ![]() ![]() inace s kvalitetom zvuka mislim da na PC i MACU bas nema neke velike razlike ...ima u drugim stvarima.... ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Urei 1176LN+Tube Tech+Ensoniq Paris+Behringer | idekius | Razno | 15 | 19-06-2006 04:24 PM |