|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#7 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ja jako razmisljam da nabavim Paris iskljucivo kao snimalicu, lagani editing i kao digitalni mixer. mrzim sound iz nuenda..
mene zanima kako mogu da sihroniziram sliku sa druge masine (npr. ako ju vozi Neundo), ako na prvoj vozim Paris i snimam u njega kao DAW itd.. treba mi vrhunskatocnost (sample).. jeli pomocu ADAT synca, WC itd , koje slave/master itd itd zanima me ta kompletna tematika. postoje li druge opcije za playback slike na drugoj masini osim nuenda da paris nolje radi s time.. otvoren sam za sve varijante.. isto pitanje, sto je s midijem ako MIDI tjera ta druga masina, i zelim da mi je sinkano sa Parisom u sample tocno.. (tj. da su Nuendo MIDI/DAW i PARIS DAW poptuno u sinku) znam da je nekad bilo problema sa midijem na drugim masinama i parisom,, ali koliko sam procitao neke zaobilazne varijante danas postoje da se ne korisit MTC, i lelujavi midi sync, vec sam se midi lovi na audio , a audio je sink izmejdu masina.. Max, pomagaj.. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Urei 1176LN+Tube Tech+Ensoniq Paris+Behringer | idekius | Razno | 15 | 19-06-2006 04:24 PM |