Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-04-2007, 05:35 AM   #7
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

Default Re: Ensoniq Emu Paris Pro

ja jako razmisljam da nabavim Paris iskljucivo kao snimalicu, lagani editing i kao digitalni mixer. mrzim sound iz nuenda..

mene zanima kako mogu da sihroniziram sliku sa druge masine (npr. ako ju vozi Neundo), ako na prvoj vozim Paris i snimam u njega kao DAW itd..

treba mi vrhunskatocnost (sample).. jeli pomocu ADAT synca, WC itd , koje slave/master itd itd zanima me ta kompletna tematika.

postoje li druge opcije za playback slike na drugoj masini osim nuenda da paris nolje radi s time.. otvoren sam za sve varijante..

isto pitanje, sto je s midijem ako MIDI tjera ta druga masina, i zelim da mi je sinkano sa Parisom u sample tocno.. (tj. da su Nuendo MIDI/DAW i PARIS DAW poptuno u sinku)

znam da je nekad bilo problema sa midijem na drugim masinama i parisom,, ali koliko sam procitao neke zaobilazne varijante danas postoje da se ne korisit MTC, i lelujavi midi sync, vec sam se midi lovi na audio , a audio je sink izmejdu masina..

Max, pomagaj..

clusterchord is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules