|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Procitao sam dosta tutorijala dosta sam toga naucio, ali znanja nikad dosta, ipak bih hteo bi da nabavim video tutorijal( jer slika govori 100 reci) cisto da razjasnim neke osnovne stvari i da utvrdim da li sam do sada dobro radio. Pri tome me ne interesuju tutorijali za rukovanje Cubase-om i tome slicno. Nego bas nesto sto ce mi od od pocetka do kraja objasniti proces snimanja instrumenata, podesavanje ferkvencija razlicitih instumenata (interesuje me kako to drugi ljudi rade), proces miksovanja, postprodukcija u kucnom ili bilo kom drugom studiju. Da li neko zna sta bi mi pomoglo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Imas mix it like a record .... Charls Dye ...... tip je mixao Riki Martina i slicne .....
..... i UAD tutorial .... to su mi rekli da nije lose .... Imaju kolege na forumu ..... pa ako se neko bude pomucio .... poslace ..... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Probaj naci DVD od Davida Gibsona...odlican!
![]()
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Ja tražim neki koji se iče miksanja i masteringa a da nije orjentiran na ProTools.
Mix it like a record je protools.... Mixing mastering with waves nije video ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Ma znam, zato volim Bob Katzove stvari
![]() Al recimo konkretno mix it like a record (barem po onim demo snimkama) objasnjava kako se koriste saturatori pro toolsa i svi oni skupi pluginovi i oni koji su u protoolsima... Ima dosta knjiga. Bilo bi divno kada bi netko na analognoj konzoli objašnjavao miksanje, pa da si ja to kasnie primjenim kako hoću (kao što je u većini knjiga...). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
hajde da se menjamo ,nadji mi neki video tutorijal ja cu ti presnimiti UAD dvd tutorijal?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ako te buni jos koji efekat ..... napisi pa cu ti reci sta da koristis umesto njega ..... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Odgledao sam juche pola i deluje zanimljivo...Bez filozofije objasnjava osnovne stvari i moze dosta da se nauci...Jedino me nerviraju oni likovi koji se ubacuju i komentarisu..Podseca me na nase jeftine domace filmove i specijalne efekte u istima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
@max
Cekaj, znaci mix it like a record bi odlicno koristio cak i ako ne radim u protools-u nego u nuendu?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
koji video player | Danny Lou | Pricaonica | 17 | 16-05-2008 09:05 AM |
Gledao neke slike | Steka | Razno | 19 | 26-08-2007 08:27 PM |
Da li neko zna koji je ovo synth??? | idekius | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 22 | 12-10-2006 02:53 PM |