Quote:
Originally Posted by oggy
Isle klinke u jutarnji program RTS-a ... Odneo ja data CD, 48-16-mono. Racunam, to je standard, beta...
Dao ja njima u reziji da to puste, a oni me gledaju bledo: "Jesi doneo audio CD?!"
-"Ne. Zasto bih? Doneo sam vam datu"
"Pa mi to nemamo odakle da pustimo..." (?!?!?!?!)
- (prikrivam nervozu) "Pa dobro, dajte mi kompjuter da samo prekonvertujem i prebacim u audio CD..."
"Koji kompjuter?!?!?! Nema!"
Na kraju je nadjen neki kompjuter, "negde" pa su prebacili na tejp... Da se ubijes!
|
Cuti, radio BGD je bio do skora na potpuno analognoj posleratnoj tehnici. Sto bi Djordje Balasevic reko: Snimali smo u studiu radija NS, i koristili kvalitetne slusalice. Jedna doduse nije radila, ali je zvuk bio izvanredan, ipak su te slusalice skinute sa RUSKOG tenka...
Quote:
Kad meni covek (ne mogu bas da imenujem, da ne ispadne da se rugam coveku koji se dosta dugo bavi tim poslom) iz reportaznih kola kaze : "Sta?!?! Sa lap topa ces da emitujes festival?!?!?! To sranje sluzi samo za video igrice, ko je jos video da se tako radi?!?! ...."
|
"Sta ce ti to sine? Pa jel vidis da se hollywood-ski filmovi i dalje snimaju filmskom kamerom?"
Quote:
Originally Posted by arthur
al zato oni imaju magnetoskop! heee...
Nasa je mala televizija potpuno digitalna. Komplet, sve se grebuje na kompove, tu su nam baze i montaze, serveri, i iz kompa se i emitujemo.
Cak smo i sopstveni softwer za to razvili
|
Eeeeee, da nije software-a, kolko bi danas televizija uopste postojalo...