|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Da ne bih otvarao novu temu, a i meni se de?ava ne?to čudno pa ako neko ima re?enje: Ne rade mi vi?e smajliji sa strane, tj, ne mogu klimnuti na njih, kao mrtva su slika, isto kao i sve komande iznad, za "Quote" i slično. Firefox 2 je u pitanju. E da, i kad odgovaram na nečiji post, umesto kao ranije bukvalno njegovog posta, u prozoru za odgovor se pojavi "code", tj source sa komplet html-om ili ?ta već kako je uređen bio njegov post. Umesto smajlija se pojavi link do mesta gde je slika smajlija na serveru u citiranom post-u itd. Pretpostavljam da je do mene, naravno i čačkao sam po opcijama u firefox-u ali ni?ta. Neko ima neku ideju?
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
E-MU 0404 se cudno ponasa | zeleni | Computer Hardware | 9 | 25-05-2009 05:42 PM |
Nesto sasvim drugacije nova digitalna konzola EAW | AcaHari | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 30-01-2007 08:09 AM |
basovi - cudno? | jaybox | Dizajn i konstrukcija studija | 11 | 25-04-2006 10:33 PM |
Nesto se cudno desava? | zvincic | Predlozi i sugestije | 3 | 23-02-2006 11:01 PM |
MIKROFONI-NEUMANN,AKG,RODE ILI NESTO SASVIM DRUGO | bushavko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 47 | 02-03-2004 10:01 AM |