|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
banned
|
![]()
Tako sam nesto i mislio. Nista, krenucu sa svoje strane (RME) pa se prikljucujte sa podacima, ja cu da sredjujem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Jel ima nekih novosti...radi li VISTA 64 sa Nuendo 3 i ostalim stvarima koje smo imali na XP 32 bit???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
A sta ce vam Vista?
Koja poboljsanja ces dobiti kada instaliras Vistu? Hoce li nesto raditi brze, bolje, stabilnije, sigurnije? Ja nigde jos ne cuh koja su to poboljsanja? Nemojte da mesate babe i zabe, XP je bio mnogo bolji OS od Win '98, mozda je ljudima trebalo malo vremena u pocetku da se naviknu, ali cim bi uvideli prednosti kojih je svakako bilo na pretek, odmah su bataljivalji '98. Sa vistom to nije slucaj, vista nema nijednu prednost u odnosu na XP sem sto je lepsa, za sta trosi 7 puta vise resursa nego XP. Kome OS sluzi da bi gledao explorer, eto mu Vista.
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ja sam sa svog zadnjeg Dell PC-ja skinuo Vistu (nisam ja, jer ne znam..uradili mi). Pola stvari ne radi na njoj..pocev od iTunesa..onda Quick Time se gushi...pola programa za crtanje ne radi kako treba...BRISI ! Stavio XP i sve lepo opet... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam vec trojici skinuo Vistu i vratio XP, progledali ljudi.
Bio sam na ivici nervnog sloma, kada sam formatirao hard, a onda shvatio da za jedan Acerov lap top ne postoje driveri za XP. Kakav bezobrazluk i monopolizam, a mi se zalimo na nas lelekom ![]() Ispada da ako kupis novi lap top moras da koristis vistu, monopolisti prokleti. Na svi srecu, detaljnim googlanjem, sam pronasao drivere, koji su na njhovom sajtu ali su sakriveni od ociju javnosti ...
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
True, true... Evo danas sam imao priliku da vidim kako vista sljaka na laptopu, i, sta mi je prvo zapalo za oko? 920 MB rama i tona procesa pokrenutih kada ni jedna aplikacija ne radi... Lepse izgleda, ok, oni koji vrse javne prezentacije i sl stvari mogu da budu zadovoljni, ali stvarno ne vidim kakve to bolje uslove imamo mi koji se bavimo muzikom (i koji pod optimizacijom sistema upravo podrazumevamo iskljucivanje vizuelnih efekata)...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pitanje za Divinera - Windows Vista | akordeonista | Audio Software | 1 | 16-05-2009 12:20 AM |
Windows Vista Optimization Guide | AcaHari | Tutorijali | 1 | 24-01-2009 11:06 AM |