|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Moderator
|
![]()
A to ti je neko staklo koje nije staklo (tačnije akrilno staklo), a opet nije ni pleksiglas!
U suštini... lakši je od stakla i manje lomljiv, pa kao takav pogodniji za izradu providnih dijelova namještaja... Uostalom, pogledaj sam... http://en.wikipedia.org/wiki/Perspex Piramidalne spužvice bi trebao imati neko ko radi "zvučnike u rinfuzu"... Ja sam to ovde uzeo u firmi koja radi mađarske SAL zvučnike. Predstavništvo im je u Subotici, tako da bi morali imati i neku radnju u BG!
![]() |
#62 |
Pro Member
|
![]()
Tiki nemoj da se ljutis, drpio sam ti dizajn za sto
![]() ![]() Bas sam bio razbijao glavu kako da ga napravim i vidim tvoj crtez i pomislim kako je lakse drpiti nego smisliti ![]() ![]() ![]() Evo kako sam ga malo doradio Sutra ide na secenje a posle toga treba da se sastavi, samo sto ce ovaj prirodni biti crn sa "aluminijumskom" ABS trakom. Saljem slike kad bude gotov.
![]() |
#63 |
Moderator
|
![]()
Dobro... to će te koštati samo 10% vrijednosti stola! Navratiće moji momci ovih dana!
![]() Pripazi se malo tih kutija na koje si planirao natakariti monitore! Mogle bi prosvirati pa to nikako neće biti ugodno! I vodi računa o simetriji na koju si izgleda zaboravio... ako voliš svoju kičmu...
' 'The Funk' is the space that lives between the notes! ![]() Last edited by Tiki the Boyler; 13-03-2007 at 11:58 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
Quote:
nego nisam skontao kakve veze ima kichma sa tim... Pozz
![]() |
![]() |
#65 |
Moderator
|
![]()
Pa ja bih dodao još deset centi i desno pa bio miran!
Ako ti noge budu desno - ekscentar, a monitori tu gdje si ih nacrtao, glava će tražiti centar stereo slike i ići malo "ljevlje"! Noge desno, glava lijevo - kičma tu i tamo! ![]()
![]() |
#66 |
Pro Member
|
![]()
Nesto sam jos provalio. Ako te kutije ostanu tako zvucnici ce biti 1,3m jedan od drugog, sto znaci da bih i ja trebao da budem na 1,3m od njih, a to znaci da bih morao da sedim na oko 80cm od stola... tako da cu ja te kutije, posto se posebno dodaju na sto, ili ukloniti pa zvucnike staviti na neke stalke ili cu ih pomeriti prema sredini i postaviti ih kako treba.
U svakom slucaju, bice mnogo bolja situacija nego sto je sada jer imam neki budjavi komp sto koji nema mesta uopste, a da ne pricam sto se klati kao da ce da padne svaki cas. Malo bih drugacije ja to radio da mi sto sluzi samo za muziku ali posto ce to biti ujedno i kancelarijski sto, za posao, ovo je savrseni balans (zato su fioke sa leve strane sire, a sa desne strane je moralo da bude 50cm zbog eventualnih rekova ubuduce).
![]() |
#67 |
Member
|
![]()
Evo i mene.
Ne znam koliko sto vredi ali nisam se žalio na njegovu cenu. Stolar mi je montirao i klizače te klavijaturu mogu da gurnem ispod stola. Evo, vidi se na slici. Dexy, nije kao tvoj, ali nije ružan !!! Pozdrav svima !!!
Cadaverous Last edited by Cadaverous; 15-03-2007 at 11:21 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Senior Member
|
![]()
Cadaverous lijep ti je sto,meni se svidja...(jel imas nacrt stola sa mjerama..
![]()
![]() |
#69 |
Member
|
![]()
Potrudiću se da pronađem nacrt jer sam ga radio pre godinu dana. Nemam običaj da bacam papire koji mogu da poslu?e 2 puta. Čim ga pronađem poslaću ti. A ako ga ne pronađem, potrudiću se da ga ponovo nacrtam.
Pozdrav
![]() |
#70 |
Pro Member
|
![]()
@Cadaverous
Dexy, nije kao tvoj, ali nije ružan !!! Nije ruzan, super je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za?to ne monitore na stol? | ANITA | Dizajn i konstrukcija studija | 13 | 17-07-2007 06:05 PM |