|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Koju miksetu da kupim za live snimke i bubanj u studiju? Imam karticu sa osam ulaza.
Hvala unapred!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
A imaš li predstavu kakvu bi konkretno ulogu imala ta mikseta?!
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Vidi Mackie Onyx 1620
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Aj sad ozbiljno ljudi...
Većina početnika je vidjela da u studiju imaju neki mikser, pa onda idu logikom - i meni to treba! I tu negdje i završe sa nabavkom opreme za svoj studio jer su skrljali sve pare u nešto što im ne služi nizašta!!!! @jammer Da li si siguran da ti treba mikser? Koju tačno karticu imaš?
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
DA je siguran da mu treba, ne bi pitao "koji mixer da kupim?", vec bi izneo dve tri opcije oko kojih se lomi.
Moj savet je da to odlozis na neko vreme dok ne budes znao sta hoces i da li hoces uopste.
![]() |
#8 |
mod?rateur analogue
|
![]()
razumijem ja zasto Tiki pita, jer ako je samo za snimanje a ne i za ozvucavanje bubnja.. onda mu ne teba mixer vec sto bolji 8ch preamp. (u najjednostavnijem scenariju, tj. bez kompresora na insertima da pazi na overe)
u tom slucaju jedini koji mi pada napamet da nije ocajno skup je Octopre od Focusritea.i Onyx serija ima samostalni 8ch pre. nisam radio s njime. medjutim ako je u pitanju mixer onda Onyx sa firewire ocpijom ili neki manji AH iz nove Wizard 3 serije. ne znam kakav je onyx u odnosu na AH, ali za dosadasnje verzije mackie-a (vlz itd), uvijek bi radije izabrao AH, visa klasa. a ako imas nesto vise para onda Venice Midas 160, za jos klasu bolje od ovih dva skupa. i preampi i farbe. i ima opciju za ugradnju transformatora na mic pre .. znaci s vremenom mozes da si npr "podebljas" sound na prvih osam ulaza s nekim sowterom ili lundhal-om.. Last edited by clusterchord; 13-03-2007 at 02:43 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
uh.. onyx jede octopre za dorucak. a i motu ima 8-kanalni pre.
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
koja je cena midas venice mixera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mixeta za studio? | Kraljevic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 25-12-2007 10:09 PM |