|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Tomislave druze , dok ne uzmes neki analogni desk probaj sumirati u Sawstudio sekvenceru .
Jeste da je gadan ali ne koristi 32-bit floating point kao ostali(4 mbytea softver pisan u assembleru) Imas negde i onaj Nuendo skin(shade)-zove se Nu en Doh ![]() http://www.sawstudio.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Za to ne možeš kupiti poštena dva kanala. Vidio sam by the way na larkingovom site-u DDA DMR12 za jeftine pare-cca 5000-6000 eura. DDA su super mikseri i imaju super sound, naročito za tu cijenu. Miksao sam i snimao par albuma na njima. Mislim da od toga ne može bolje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
Da li je neko od vas imao prilike da poredi novi SSL X RAck logic (modularni) sa starim G i E modulima? koliko to ima dodirnih tacaka sa starim hardverom?...imao sam priliku da cujem X Rack Logic modularni i u 1HE E signature Channel verziji, i modularni mi bolje zvuci nego E Signature.
![]() |
#34 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Niti je to pravi E kanal... Niti je G pravi G kanal... Jer ne svira SAMO KANAL na SSL-u!!! Niti je XLogic serija valjana... Mislim, ako si poredio to sa nekim prosecnim, pa i natprosecnim modulima, vrlo je verovatno da si fasciniran, ali ako uporedis sa mikserom, tj. tim zvukom, pogotovo kad je napucan Jensen transf. na inputu, prosto odustajes od shoppinga ove nove konfekcije! ![]() Puno mrsomude u SSL-u, a i u drugim velikim (nekada) firmama u poslednje vreme. Ali to je biznis. Valjda... Pozdrav. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi SSL controler / mixer !!! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 24-07-2008 07:42 PM |
novi singl grupe queen | alavuk | Razno | 13 | 04-12-2007 05:50 AM |
NOVI NEVE -GENESYS mixer | Moritz | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 06-10-2007 12:38 PM |
Novi SSL mixer | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 109 | 17-10-2006 01:24 PM |