|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
pa probaj da ugasiš tu simulaciju kabineta na početku lanca.. meni se nikad nije sviđalo kada ostane tako, jedno na drugo... samo raw, onaj najšištaviji zvuk iz ampa valja gurati u simulaciju.. Ja sam definitivno promenio mišljenje o isplativosti Line6a posle ovog poslednjeg snimka, a naročito posle celog albuma koji sam ovih dana morao da snimam clean preko PODXT pro-a... potpuno beživotno i plastično..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Probavao sam i tu varijantu ali ova mi se pokazala kao bolja, mada moram priznati da nisam puno ''čačkao''. Vjerovatno zato što je sam zvuk iz Tonelab-a nekompletan bez njegove kabinet simulacije. U svakom drugom slučaju (sa preampom ili sa line out signalom pojačala) dovoljno je samo na kraj staviti simulaciju.
Ja sam u Toneportu našao računicu iz razloga što nisam imao nikakvu kartu, a dobro mi je došla usput i pokoja simulacija i mic preamp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pijem i plačem tiho dok niko ne gleda.. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 30 | 14-11-2008 01:45 AM |