Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Gitarska Produkcija

Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 08-03-2007, 01:07 PM   #1
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: Niko ne pominje pod-ove?

pa probaj da ugasiš tu simulaciju kabineta na početku lanca.. meni se nikad nije sviđalo kada ostane tako, jedno na drugo... samo raw, onaj najšištaviji zvuk iz ampa valja gurati u simulaciju.. Ja sam definitivno promenio mišljenje o isplativosti Line6a posle ovog poslednjeg snimka, a naročito posle celog albuma koji sam ovih dana morao da snimam clean preko PODXT pro-a... potpuno beživotno i plastično..
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2007, 05:40 PM   #2
Bota
Member

Bota's Avatar

Default Re: Niko ne pominje pod-ove?

Probavao sam i tu varijantu ali ova mi se pokazala kao bolja, mada moram priznati da nisam puno ''čačkao''. Vjerovatno zato što je sam zvuk iz Tonelab-a nekompletan bez njegove kabinet simulacije. U svakom drugom slučaju (sa preampom ili sa line out signalom pojačala) dovoljno je samo na kraj staviti simulaciju.

Ja sam u Toneportu našao računicu iz razloga što nisam imao nikakvu kartu, a dobro mi je došla usput i pokoja simulacija i mic preamp
Bota is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules