|
|||||||
| Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#16 | |
|
Administrator
|
Quote:
Izvinjavam se, ali nisam te razumeo? Ajd molim te napisi razlozno za mene akustickog laika, i mozda ce koristiti i nekim buducim clanovima koji budu citali ovaj topic. Mislim, da li vidis opasnost po akustiku takvim zidom iza troseda? OSB ploce, ako sam dobro razumeo, ne idu na zidove, vec na krov (ravan i kosine jer je potktovlje u pitanju), odnosno, ako se secam tvog saveta, ide prvo isover, ili druga termo izolacija, pa OSB ploce, pa onda prvi rostilj sa azmafonom, pa drugi rostilj sa azma ad plocama? Ili nisam dobro razumeo? E da, jos jedno pitanje za tebe i Ivana, jer je on skoro radio: na cega se oslanja drugi rostilj sa azma ad plocama? Kuca se za prvi rostilj ili sta? Puno hvala i poz!
|
|
| Tags |
| alpod, azma, azma ad, azmafon, konstrukcija, parket, studio |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|